Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Na azért összefoglalva elégedett vagy ez a fontos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A TUF a kompromisszumokról szól ezt tudjuk. Nyilván azért csak 400 ezer , és nem 800 meg 1.2M. Mondjuk aki az orromalá dörgöli hogy ez csak egy TUF annak mindig szeretném elmondani , hogy addig örülök ameddig csak egy 450 ezer forintos laptopot tudok megengedni magamnak. Ennél rosszabb sose legyen.

ON
Minden stabilan:
..hát igen azért a köpködések ellenére ezek nagyon gyors modern jó gépek (ha a soron is mindent jól csináltak persze). Kényelmes az élet ezekkel nahh.Win/képek:
Nekem gyári W11 , és emlékeim szerint vannak benne TUF hátterek délután megnézem neked. Azóta én Xbox hátteret használok , de semmiről nem maradtál le kb 8-10 gyári TUF háttér van benne.Wifi:
Most már értem a wifi kérdést. El nem tudtam képzelni a külföldi fórumokon csoportokban mi ez a wifi vergődés. Majd ezentúl megy nekik a Ryzen + Smile.Frissités:
Win Store, My Asus, windows update (mindenhol mindent tegyél fel, szereti.) BIOS automatán érkezik majd ne lepődj meg. Armoury Crate is sok frissítést tartalmaz amúgy.Perfomance:
Nincs kérdés.
Annak van kérdés aki egy i3-al vergődik egy low end igpu-val , aztán beírja nekem hogy mennyire műanyag a TUF (akinek nem inge). Én már nem veszem magamra.GPU/Módok
Megmondom őszintén nulladik perctől perfomance mode , Gpu mode standard. A MUX HYBRID kapcsolót kivették én nem látom sehol, teljesen automata lett (armoury crate). Kezdetektől kábelen vagyok net is energia is. Wifin teszteltem hasít a gigabit. Bill: Nekem is a fix folyamatos jött be , kicsit le is vettem a fényerőből mert erős volt.Kijelző
Fényerő több mint sok, nálam 75%. Fakónak én nem látom lehet elfogult vagyok. De komolyan mondom most már belenézek oldalból is
A 144hz nagyon fluid, egyszer átkapcsoltam 60-ra, ég és föld.Hang:
Asustól elvileg ingyen kellene kapnod Dolby Atmos szolgáltatást. Ez rendes tőlük. Be is konfigoltam én kimondottan jónak érzem a hangot. Nem tudom hány hangszórónk van, de korrekt. Külön be kell konfigolni fülesre is, van EQ, hangszínek, mély stb. Fogadjunk nem konfigoltad be
Fentebb posztoltam amikor jött a Dolby Atmos update.
Lehetséges neked még nem ért le.
Az egy szép nagy frissítés volt amúgy a hangrendszerre.
Nyilván nem Onkyo, meg Harman Kardon szint. Ezek az emberek nem is tudom mit várnak egyébként egy ilyen limitált térben elhelyezett hardvertől? (Nem rád értendő külföldi fórumok). Ez gyakorlatilag egy mérnöki csoda amit az Asus összehozott ezekben a gamer laposokban. Nekem a HyperX Cloud fülessel a konfigolt dolby atmos szolgáltatással fenomenálisan jó az élmény. Mindent hallok amit játék közben kell.Amit nem írtál: Fogod e hurcibálni, táskád/szütyőd lesz e?
Súlya vállalható? Matricát nem kaptál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fentebb posztoltam amikor jött a Dolby Atmos update.
Pyttawrx