- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Stadi79
csendes tag
Minden el van adva.
Köszönöm az UP-okat.
@Moderátor: topik törölhető... -
Kis Fraky
aktív tag
UP a cuccoknak
-
Kis Fraky
aktív tag
UP! a jó cuccoknak!
Kira a kártya! -
Stadi79
csendes tag
válasz
T. Vercetti #39 üzenetére
Hja, hát az USB-s még drágább... Igazából nem a 4k-val van a baj, hanem az a helyzet, hogy 6-ért el tudom adni; lehet, hogy nem most, hanem hónapok múlva. Ha effektíve szükséged van print serverre, akkor sokkal olcsóbbat nem fogsz találni, ha viszont nincs rá szükséged, akkor a 4k is sok érte. Annyiért nálam is eláll a polcon.
-
Stadi79
csendes tag
válasz
T. Vercetti #35 üzenetére
Igazából 6k alatt nem szívesen adnám el. Tekintettel arra, hogy egy új még nagyker nettó áron is szemtelenül sokba kerül.
-
Stadi79
csendes tag
Gyorsan beloggantottam...
Szóval, hm, legyen 38k. De akkor szerdán kéne átvenned Pesten. Talihelyek kb. mint fentebb olvasható. Írj mailt, és megbeszéljük a részleteket. (Viszont azt már lehet, hogy tényleg csak este.)
Amúgy a 2G RAM sem átlagos sztem manapság, szal már ezzel is penge leszel. -
-
Stadi79
csendes tag
Nézd meg, Gianninál pl. 10k fölött van a Kingston 512-es modul. Az 1G-s annyival jobb, hogy így csutkára bővítheted a lapodat (4 foglalat->4x1G->4G). Szóval... Sztem menjünk feljebb kicsit, de még meggondolom az ajánlatodat. Napközben úgyse leszek gép előtt.
[Szerkesztve] -
Stadi79
csendes tag
válasz
T. Vercetti #23 üzenetére
Szia!
Igen.Csak az van rajta.
-
T. Vercetti
csendes tag
Szia !
A printer szerver UTP (RJ-45) csatlakoztatású? -
Stadi79
csendes tag
válasz
Kis Fraky #16 üzenetére
Csak ASUS N6600 PCI-E érdekel cserébe.
Mint már írtam, hirtelen jött egy lehetőség, hogy le tudom cserélni a gépem belét kb. nullszaldósan, és ezt 3-4 hete, amikor a karit vettem, még nem tudtam. Az új lapom PCI-E-s lesz, szal így jártam.
A gari nagykerbe szól (Ramiris), de garjeggyel bárki bemehet ügyintézni (igazából még azt sem kérik mindig).
Jövő hét = szerdáig és Pesten. Ez jó így? -
Stadi79
csendes tag
A RAM nagyker garis (Major, ha ez mond neked vmit), és nem próbáltam tuningolni. Én ui. csak VMWare-ezni akartam volna vele, nem pedig kipréselni belőle a szuszt.
Amúgyis Foxconn lapom van, szal tuning nyista.
Ha hajtani akarod, akkor inkább HyperX-et vegyél, bár az jóval drágább.
-
Stadi79
csendes tag
Végre egy érdeklődő.
Igazság szerint kellene 2x512MB DDR-400-as RAM is, de az ügyfélé lesz, és már megvan rá egy keretösszeg. Azért a HyperX nem ValueRAM áron van, én meg csak kb. olyan 20k környékén tudnám beszámítani (és csak ha olyan helyen garis, ahol különösebb szívás nélkül megy az ügyintézés, bár a sok Kingston közül életemben csak 1 árva db. hibás példányt láttam). -
jap
aktív tag
látom, h neked nem ddr1 kell, de ha mégis, van 2x512 hyperx-em [link](élettartam garis),
vagy esetleg segítenél elpasszolni, akkor előbb is üzletelhetnénk -
Stadi79
csendes tag
Mivel úgy látszik, senki nem mer nagyot alkudni lefelé, írok olyan árakat, amik sztem nagyságrendileg stimmelnek:
- ASUS N6600 AGP 256MB (pár hetes, 3 év garival vettem): 25k
- Kingston 2x1GB DDR-400 RAM (kb. 1 hetes, élettartam garis): 43k
- D-Link DP-101P+ print server: kinek mit ér meg?
Az árakból lehet még alkudni, de nem sokat.A többi feltétel változatlan.
-
Stadi79
csendes tag
Délelőtti UP
-
Stadi79
csendes tag
Ejnye no, senkit nem érdekelnek a cuccaim? Nyugodtan ajánljatok arcátlanul alacsony árakat.
Mivel el akarom adni őket, biztos megegyezünk.
-
Stadi79
csendes tag
Eladók az alábbi hardverek:
- ASUS N6600-as videokártya (256MB RAM, AGP, pár hetes, dobozzal, tokkal-vonóval, 3 év garival vettem): 34000 Ft
- Kingston ValueRAM 2GB DDR-400 Dual Channel Kit (2 db. 1GB-os DDR-400-as modul, kb. 1 hetes, élettartam garival (ez nem vicc)): 60000 Ft
Az árakat nem ér kritizálni, csak kiindulási alapként szolgálnak; én kb. ennyiért vettem az eszközöket ÁFÁsan.
Az eladás oka az, hogy felmerült egy előre nem látott lehetőség a mostani gépem belének kicserélésére, és ezek a néhány hete vásárolt cuccok nem fognak menni az új alaplappal. A garis ügyeket (ha lesznek) inkább intézném én, de ha valakinek ez gond, akkor adok garjegyet és számlamásolatot. Ha sikerül árban megegyeznünk, kb. jövő hét közepén tudjuk az adásvételt lebonyolítani Budapesten (előbb azért nem, mert még szükségem van ezekre a cuccokra).
Továbbá eladó még:
- D-Link DP-101P+ print server (használt, nem garis, de működik), 8000-ért
Minden kipróbálható, vegyétek-vigyétek!
Mielőtt kérdésként előjönne, csere kizárólag a következő dolgok valamelyikére érdekel:
- P4 630 vagy 640 proci, dobozos (vagy proci + gyári hűtő), garival
- Kingston ValueRAM 2GB DDR2-533 vagy DDR2-667 Dual Channel Kit, vagy 2x1GB külön, élettartam garival
- ASUS N6600 vagy N6600GT videokártya PCI-E csatival, min. 2 év garival
- Samsung 200GB (SP2004C) vagy 250GB (SP2504C) SATA vinyó, akár 3 db. is, min. 2 év garival
- Foxconn 955X7AA-8EKRS2 alaplap, min. 2 év garival
(A ''kizárólag'' azt jelenti, hogy csak ezeket a termékeket keresem, hasonló, ill. ugyanilyen, de kevesebb garival nem jó!)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest