Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
enamessias
aktív tag
válasz
debut12
üzenetére
Jó tuninghoz sok türelem kell!!!!
Ne félj, még én se vagyok penge ebben!
Ha megnézed a ramokat akkor a matricáján fel van tüntetve a késleltetési idők: 4-4-4-12!
Ezeket 2.1volton produkálja és 800Mhz-en. Ezeket az értékeket ide kell birni:
DRAM CAS # Latency 5
*DRAM RAS # to CAS # Delay 5
*DRAM RAS # Precharge 5
*DRAM RAS # Activate to Precha 15
A többi ramos beállítási értékeket én se tudom, de hátha valaki felhomályosít minket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebben a lapban a ramokat még tovább is lehet húzni, mint a megadott értékek. A lényeg hogy a beállított frekvencia mellet minnél kisebb legyen a késleltetés ideje, ahol a memók még nem hibáznak! -
debut12
aktív tag
válasz
debut12
üzenetére
Vagy akkor ez most hogy is van?
I might be able to snatch these off a friend in trade for my GeIL's (the 4-4-4-12's, his are 3-3-3-8) and a little cash. I read from the DDR2 Ramlist that they are D9GMH or D9GCT, so prime overclocking RAM. GeIL's website states that there are handpicked ICs on there.
Does anyone have any experience with this kit? Or other D9 Micron memory? I would like to know a general direction these overclock, so basically what kinna speeds I should see at what kinna latencies.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)