- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soap
csendes tag
válasz
enamessias #1339 üzenetére
Nemigazán... Éppen az hogy egy vagy két csatorna nem szól, a csatlakozókkal nincs semmi baj vistánál így volt bekötve és teljesen jól működött, mind1 köszi a segítséged minden esetre.
-
soap
csendes tag
válasz
enamessias #1337 üzenetére
Ha filmeknél átállítom kvadrofonba akkor nekem is jó hallani mindent de játékoknál nincs... Háttérzaj alatt pedig azt értem, hogy teszem azt egy autós játékba a motornak nincs hangja de egy ütközésnek van meg a környezet nagy részének is de akkor is nagyon zavaró...
-
GanXstaZ
tag
válasz
enamessias #1314 üzenetére
Nekem 32bites vista van most, az alaplapi hangkártyából használom a digitális ac3 kimenetet és a hangszóró és mikrofont, minden ok. Nállam 5.1 rámegy erősítőre optikaival pár ezerért lehet venni átalakítót, igy szépen tisztán szól minden.
Fel fogok rakni 4gb ram miatt hamarosan 64 bitest és meglátjuk.
-
GanXstaZ
tag
válasz
enamessias #1309 üzenetére
Ez nem CF lap?
-
Armando_19
őstag
válasz
enamessias #1232 üzenetére
Az sajna kevés. Azthittem ilyen 550++-os a lap. -
Fori23
őstag
válasz
enamessias #1206 üzenetére
Na igen. És úgy emlékszem, hogy a Commando 1.9V-ot ad a mamóknak defaultban (pl. bios reset után)
3.06 Celeronokat a legelső bios óta tudja- legalábbis a CPU Support lista alapján.
-
GanXstaZ
tag
válasz
enamessias #1201 üzenetére
Akkor a 2es a megoldás
Köszi!
-
oettinger01
őstag
válasz
enamessias #1143 üzenetére
nekem az egyik haverom nagyon nincs megelégedve a commandojával sajnos nem tag itt pedig mondtam neki, hogy tegye fel a kérdéseit nektek de azt mondja ezért nem regel. én meg annyira nem eröltetem már, mert ha minden igaz igy mérgében jó áron meg fogom venni tőle a deszkát mert valami piti dolog az ami neki nem jön be rajta de képes ezért eladni
én meg lecsapok rá jó pénzért
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
enamessias #1119 üzenetére
Az enyémről is le volt kapva (még Fori szedte le és tette vissza, mert ugye Ő vizesember és meg nem.
) és mint köztudott volt már gariztatni, igaz, mint kiderült nem a Kommandóm halt meg, de nem mondták, hogy bazdmeg ez szét volt szedve, pedig sztem úgy a logikus, ha előbb megnézik a külsérelmi nyomokat és csak utána állnak neki tesztelni, hogy mi a helyzet (de lehet, hogy csak nekem ez a logikus sorrend
).
-
wilkyx
tag
válasz
enamessias #1100 üzenetére
Akkó celluxozzam össze?
Persze hoyg én is a hőcsövekre gondoltam de azért lehet néznének(aztán meg én amikor kiröhögnek a garral) ha visszavinnéd az alaplapot a bótba, és közben szétkaptad a heatpipeot flexszel... No mind1 uis lebeszéltem magam a commandóról pedig már azt hittem pár napig hogy élettársam lesz egy darabig, quadgt naygon rossz választás helyette?
-
Superman
nagyúr
válasz
enamessias #1103 üzenetére
rendben, ez villany, de érdemes megnézni, hogy egyeseknél a Vcore 1.25Volt!!!!!
[link]
Az OK, hogy jó procit kell kifogni, de 1.25-el nálam semmi nem indulna el. -
Superman
nagyúr
válasz
enamessias #1100 üzenetére
Lapdarabolás...
ez jó..
Más: az általam belinkelt német fórumon csak úgy röpködnek a 6300-as processzorral és a Commandoval elért 520/530/552-es (!!!) FSB-k. Hihetetlen eredmények. És léghűtéssel 24/7-ben stabil alacsony feszültségekkel. nem értem, hogy lehet ez, nálam már 510-en sem bootol be a Win még hatos szorzó mellett sem. -
wilkyx
tag
válasz
enamessias #1096 üzenetére
Kell hozzá hidegvér hoyg az ember felxel essen rögtön az 50k-s lapjának(na jó majdnem 50k-s) bár én is ezen filóztam, lehet végül ezért maradok a quadgtnél...
-
wilkyx
tag
válasz
enamessias #1094 üzenetére
És itt senki nem használ nem gyári nb-t, illetve ha valaki hasznák hoyg oldotta meg , mert az addig oké hoyg a feteket lehűtöm valahogy de az sb-t hogyan?
-
debut12
aktív tag
válasz
enamessias #1077 üzenetére
Szia!
A Geil szerint 2.1V-on érzi jól magát. Én azért adtam neki 2.15V-ot
4 4 4 12 -
Larry303
addikt
válasz
ugyanezt csinálja nálam is a memteszt..mindig ugyanott találja a hibát....kabaré....nálam ocz spec ops van éppen bent
-
Superman
nagyúr
válasz
Én az A-DATA-nak 2.3-ig adtam, elindul, sőt, lefutnaka tesztek is, csak a memtest szerint hibázik és akkor úgy is van. Persze ez csak 486MHZ fölött jön ki.
-
Superman
nagyúr
válasz
enamessias #1074 üzenetére
Kösz.
-
Superman
nagyúr
válasz
enamessias #1068 üzenetére
Nálam az alaplap 35-36 fok. terhelésre sem megy 42 fok fölé. Valszeg a zalmannak és a TITAn hűtőnek is köszönhetően, amik teljs kapacitáson mennek így nyáron.
-
Larry303
addikt
válasz
enamessias #1068 üzenetére
fsb és feszültségek, hogy alakulnak?
-
debut12
aktív tag
válasz
enamessias #1062 üzenetére
Kipróbáltam, megy 4 4 4 12-n.
A DDR 2 tunung topikban az egyik tagnak sikerült közel 900MHz-re húzni. Most éppen pitizek neki, hogy hogyan is érte el.
Szeretek olyan beállításokkal dolgozni, amik jók is.
Valahogy nincs türelmem drága cuccal szenvedni. Mindig bennem van, ha elcseszem, az drága móka.
Múltkor is rossz beállítás miatt nem indult. táp lekapcs, clr CMOS (kb 10-15mp-ig nyomtam), táp vissza, és se kép, se hang.
Mondanom sem kell, egy pillanatra leizzadtam. Vágtam hogy nem lehet (remélhetőleg) túl nagy gond, de mégis meglepődtem.... -
debut12
aktív tag
válasz
enamessias #1058 üzenetére
Köszi, de akkor most megint csak égetem magamat, azt hol is kell?
Régen amikor még tuningoltam, a buta 1700+os AMD-nél csak a szorzót, és az FSB-t kellet állítanom, és máris ment 2000+on. Ez ahhoz képest ez számomra NASA technológia. -
debut12
aktív tag
válasz
enamessias #1056 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm!
Közben sikerült kicsit ''megizzasztanom'' a kicsikét, ezekkel a beállításokkal.
Bios
►Advanced
►JumperFree Configuration
AI Tuning Manual
CPU Frequency 400
DRAM Frequency DDR2-800MHz
PCI Express Frequency 100
PCI Clock Synchronization 33.33
Spread Spectrum Disabled
*Memory Voltage 2.15V
*CPU Vcore Voltage 1.2625V
FSB Termination Voltage 1.400V
NB Vcore 1.45V
►CPU Configuration
Modify Ratio Support Enabled
Ratio CMOS setting 7
C1E Support Disabled
MAX CPUID Value Limit Disabled
Vanderpool Technology Disabled
CPU TM Function Disabled
Execute Disable Bit Enabled
Peci Enabled
►Chipset
►North Bridge Configuration
Memory Remap Feature Disabled
Configure DRAM Timing by SPD Disabled
*DRAM CAS # Latency 5
*DRAM RAS # to CAS # Delay 5
*DRAM RAS # Precharge 5
*DRAM RAS # Activate to Precha 15
*DRAM Write recovery Time 4
*DRAM TRFC 35
*DRAM TRRD 10
*Rank Write to Read Delay 10
*Read Write to Precharge Delay 10
*Write to Precharge Delay 11
Static Read Control Disabled
Initiate Graphic Adapter PEG/PCI
►PEG Port Configuration
PEG force x1 Disabled -
Larry303
addikt
válasz
enamessias #1051 üzenetére
hát passzolom,
érdekes a dolog, mert nálam eddig minden 965 ös lap így viselkedett(bár túl sok nem volt szám szerint 4) ...tuningolva áramtalanítás nélkül rögtön indul....bár tényleg csak core2 voltak bent, de nem tartom valószínűnek, hogy ez okozná..a commandon az itt linkelt 0902es biost használom -
Mcray
senior tag
válasz
enamessias #1046 üzenetére
egyszer próbálkoztam tuningolni, de azóta vissza minden alapra és azóta is így indít minden alkalommal
STALKERrulez
-
@Jack@
tag
válasz
enamessias #1028 üzenetére
Szeva!
A helyzet nálam is uaz, ha változtatok az FSB-n újraindítás után kikapcsol 1-2 mp-re, majd indul rendesen..
Sztem ez általános jelenség lehet, mert a tesóm DS3-as lapja is hasonlókat produkál -
Superman
nagyúr
válasz
enamessias #1026 üzenetére
Nekem is ez van.
-
GanXstaZ
tag
válasz
enamessias #981 üzenetére
Azt nem is kell, le van irva hogy ha komolyabb hűtős van akkor bekavarhat, nekem is silent square van.
-
ritkamadár
tag
válasz
enamessias #966 üzenetére
hát nem tudom ds4-nél soha nem volt ilyenben részem bár tom az nem asus lap...
-
jugeen
addikt
válasz
enamessias #921 üzenetére
ezért én nem adok nekik fekete pontot. inkább a másik kettő deszka esetén piros pontot
-
jugeen
addikt
válasz
enamessias #713 üzenetére
-
jugeen
addikt
válasz
enamessias #713 üzenetére
Jó lesz az egyik 16x-osanak, a másik meg 4x-esnek is. Összetéveszted a 975-ös chipsettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest