- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Én olyan alaplapot veszek, amit kb 2-3 évig tudok majd használni. Az előzőt is 2 éven át nyüstöltem (ASUS A7V133C), most azt cseréltem le. Az A7V8X-en van sATA vezérlő, amit külön majd kb 10000-ért tudsz megvenni, 6db USB 2.0 vezérlő, amit megint csak x ezerért, a firewire kártya sem olcsó mulatság. aMi még pozitív, hogy nem foglalnak külön PCI slotot. Ja és a sATA raid-es, amiből az egyik csatlakozó sima, hagyományos párhuzamos ATA csatlakozós, tehát plusz egy eszközt rá tudsz kötni addig is, amíg elfogadható áron lesznek sATA vinyók. Proci terén meg elég sokat megenged a lap, 22,5x szorzó, 227 FSB a max elvileg. Bár ekkora procit már nem valószínű hogy kiad az AMD. A DDR400 RAM nem létszükséglet addig, amíg a procid nem megy 200-as FSB-vel. Nekem Samsung DDR333-as RAM (gyári CL2.5) fut 180 FSB-n CL2.0 mellett. Memtest futott rajta vagy 2 órát, és nem hibázott. És nagyon tuningbarát. :)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged