- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Yettel topik
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Én olyan alaplapot veszek, amit kb 2-3 évig tudok majd használni. Az előzőt is 2 éven át nyüstöltem (ASUS A7V133C), most azt cseréltem le. Az A7V8X-en van sATA vezérlő, amit külön majd kb 10000-ért tudsz megvenni, 6db USB 2.0 vezérlő, amit megint csak x ezerért, a firewire kártya sem olcsó mulatság. aMi még pozitív, hogy nem foglalnak külön PCI slotot. Ja és a sATA raid-es, amiből az egyik csatlakozó sima, hagyományos párhuzamos ATA csatlakozós, tehát plusz egy eszközt rá tudsz kötni addig is, amíg elfogadható áron lesznek sATA vinyók. Proci terén meg elég sokat megenged a lap, 22,5x szorzó, 227 FSB a max elvileg. Bár ekkora procit már nem valószínű hogy kiad az AMD. A DDR400 RAM nem létszükséglet addig, amíg a procid nem megy 200-as FSB-vel. Nekem Samsung DDR333-as RAM (gyári CL2.5) fut 180 FSB-n CL2.0 mellett. Memtest futott rajta vagy 2 órát, és nem hibázott. És nagyon tuningbarát. :)
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VPN topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest