- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Nem jól értetted a dolgokat. Alapban az alaplapon van 2 db ATA133-as vezérlő, a hagyományos változatból, összesen 4 eszközt köthetsz rá. Ezen felül van a sATA vezérlő, amin van 2 sATA és egy ATA133-as csatlakozó. Erre a vezérlőre csak master eszközöket köthetsz, ebből következik hogy csak egy hagyományos eszköz lehet rajta. Ezen felül a sATA vezérlőre kötött eszközöket raidben is működtetheted.
-
zsborbas
aktív tag
Minden eszközt le lehet tiltani az alaplapon. A LAN-t, a hangkártyát. Egyébként az olcsóbb verzión ettől többmindent nem igen találsz. Én meg pont ezért vettem ilyet, mert már untam a sok kártyát a gépben. Meg ez a cucc össze van 'lőve' gyárilag, tuti működik minden rajta, míg összepakolt géppel lehet ám jókat szívni. A hangkártya egy picit 'gagyi' kategóriába tartozik rajta, helyette megy a gépbe az SB Live! .
-
Jester
aktív tag
A lap stabilitásával semmi probléma, egy pár hónapja ilyet használok otthon. Tuningolhatóság szempontjából nagyon jó alap.
Az eddig kiderült betegségei ennek a típusnak:
- Vcore értéket magasabban tartja, mint amennyit igényelne egy AMD proci
- Hőmérsékletet fölülbecsli a régi 1010-es előtti BIOS, az újabb pedig alulmér.
- Linux alatt nem minden integrált kütyüt sikerült még beindítanom.
Pozitívumok: (gondolom olvastad az ASUS honlapján a reklámot, ezért attól megkíméllek, hogy mégegyszer olvasd.) A lényeg:
- Q-Fan valóban egész jól működik, elég gyorsan reagál a proci hőmérsékletének változására, érdemes használni.
- BIOS kényelmes, áttekinthető.
- Win XP alatt korrektül működik.
Mindössze ennyi negatívumot találtam benne, de ezek sem zavaróak, a működést pedig nem befolyásolják. -
anulu
félisten
Szerintem megéri. Főleg, ha ezt a nagy valag Xtrát ki is tudod használni... Értsd: minimum Radeon 9500 (8x AGP), 400-as DDR-RAM, 1-2 IEEE 1394-es eszköz, USB nyomtató, scanner, miegyéb. Ha nem használod ki, akkor szvsz tök elég egy A7V333! :D:D:D
És ahogy láttam néhány helyen, a 9700 PRO Radeon sem használja ki a 8x AGP-t, úgyhogy full felesleges!
Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest