Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
kiro
csendes tag
Nekem van egy Realtek RTL8139810X ethernetkártya 10/100-as. Valamint van egy SB Live 128-as hangkártyám. EZekre nincs szükségem, inkább csak zavar, hogy benne van a lapban. De ha le lehet tiltani, akkor ok is lehet. Bár nem igazán akarok kiadni érte + lét, mikor már megvan egyszer. Ezért kellene valami hasonlóan gyors kártya, amely kezeli az AGP8x-at, DDR400-at és lehet bele tenni 2200+ -os pricinál nagyobbat is. Az sATA rendszert nem tudom még kihasználni, mert drágák a vinyók. Ami van ( 2db) azt pedig nem lehet rákötni.
Ezért úgy gondolom másik kellene bele
Köszi -
thord
tag
-
Jester
aktív tag
Nagyjából 10 fok. Egyébként ez nem teljesen saját tapasztalat, illetve közvetve igen: van egy haverom, akinek szintúgy ilyen alaplapja van, proci dettó 2000+ (széria megegyezik), a hűtési megoldás is, és nála frissítés után ennyivel mutat kevesebbet. Én még nem frissítettem a lap BIOS-át, nem volt rá szükségem.
-
anulu
félisten
Nekem 2 hét kellett, hogy eldöntsem, hogy stabil-e az A7V333-am... Közben sem volt vele gond. :DDD De sajnos elég sok cumót raktam össze már ahhoz, hogy tudjam, hgoy még 1 hét is nagyon kevés. Mondjuk az alatt a 2 hét alatt max DVD-t nem írtam vele, lévén, hogy nincs DVD-R/RW-m :DDD:DDD
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest