Aktív témák
-
kiro
csendes tag
Nekem van egy Realtek RTL8139810X ethernetkártya 10/100-as. Valamint van egy SB Live 128-as hangkártyám. EZekre nincs szükségem, inkább csak zavar, hogy benne van a lapban. De ha le lehet tiltani, akkor ok is lehet. Bár nem igazán akarok kiadni érte + lét, mikor már megvan egyszer. Ezért kellene valami hasonlóan gyors kártya, amely kezeli az AGP8x-at, DDR400-at és lehet bele tenni 2200+ -os pricinál nagyobbat is. Az sATA rendszert nem tudom még kihasználni, mert drágák a vinyók. Ami van ( 2db) azt pedig nem lehet rákötni.
Ezért úgy gondolom másik kellene bele
Köszi -
thord
tag
-
Jester
aktív tag
Nagyjából 10 fok. Egyébként ez nem teljesen saját tapasztalat, illetve közvetve igen: van egy haverom, akinek szintúgy ilyen alaplapja van, proci dettó 2000+ (széria megegyezik), a hűtési megoldás is, és nála frissítés után ennyivel mutat kevesebbet. Én még nem frissítettem a lap BIOS-át, nem volt rá szükségem.
-
anulu
félisten
Nekem 2 hét kellett, hogy eldöntsem, hogy stabil-e az A7V333-am... Közben sem volt vele gond. :DDD De sajnos elég sok cumót raktam össze már ahhoz, hogy tudjam, hgoy még 1 hét is nagyon kevés. Mondjuk az alatt a 2 hét alatt max DVD-t nem írtam vele, lévén, hogy nincs DVD-R/RW-m :DDD:DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest