Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
twollah: Nyugi nem fordulok be. Már hozzászoktam, az ilyen beszólásokhoz, az ilyen stílushoz. Rendszergazda vagyok , emellett helpdesk funkciókat is ellátok, kb 200 embernek. Szóval nem vagy vészes. :)) Remélem PH talin majd részt tudok venni én is, mert így nem igazán ismeri meg egymást az ember. Te meg már, engedd meg 'őskövület' vagy a PH-n. A Duna meg messze áll tőlem, Egerben lakom, itt meg csak patak van, az meg bokáig ér max. Viszont van jó kis hőforrás Egerszalókon, most értem haza a fürdésből. :DD
OFF
Lehet ám sátorozni, bográcsozni, nyársalni, éjszakai fürdőzni, büfé is van. Nyáron egy sátoros PH tali itt? Bár nem tudom meddig lesz még, mert fejleszteni akarják és akkor egy időre bezárják, meg jóval drágább is lesz. (most 400 a beugró egész napra) Akár lakókocsival is lehet jönni, ha van valakinek.
ON
Szóval nyugi, nem bosszantom fel magam olyan könnyen, elég edzett vagyok már! :D
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest