- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
twollah: Nyugi nem fordulok be. Már hozzászoktam, az ilyen beszólásokhoz, az ilyen stílushoz. Rendszergazda vagyok , emellett helpdesk funkciókat is ellátok, kb 200 embernek. Szóval nem vagy vészes. :)) Remélem PH talin majd részt tudok venni én is, mert így nem igazán ismeri meg egymást az ember. Te meg már, engedd meg 'őskövület' vagy a PH-n. A Duna meg messze áll tőlem, Egerben lakom, itt meg csak patak van, az meg bokáig ér max. Viszont van jó kis hőforrás Egerszalókon, most értem haza a fürdésből. :DD
OFF
Lehet ám sátorozni, bográcsozni, nyársalni, éjszakai fürdőzni, büfé is van. Nyáron egy sátoros PH tali itt? Bár nem tudom meddig lesz még, mert fejleszteni akarják és akkor egy időre bezárják, meg jóval drágább is lesz. (most 400 a beugró egész napra) Akár lakókocsival is lehet jönni, ha van valakinek.
ON
Szóval nyugi, nem bosszantom fel magam olyan könnyen, elég edzett vagyok már! :D
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Felvásárolja az Arduinót a Qualcomm
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Motoros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest