- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
carstep
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
Szerintem is el kell vinnie, a legújabb ATI driverrel próbálkoztam, vmi .Net-es felülete van, de mindjárt megnézem a Neten...
... Ja azzal próbálkoztam, azzal azt csinálja, hogy nem lehet állítani a frissítést sem, mondjuk a connect3d-vel sem lehetett,csak valami fix-el, de most már azzal sem megy, de ha az ASUS drivert használtam, akkor nem volt gond, a fixel még a frissítés is ment.
Továbbá a játék kifagyásakor kikapcsolja a videójelet Catalyst driverrel, míg ASUS driverrel csak a kép merevedik meg.
Továbbá elég sokat akadozik játék közben a gép, vinyóművelet pedig nincs közben, azt figyeltem!!!
Üdv
Sanyi
[Szerkesztve] -
carstep
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Codegen ház +táp;
Az AGP fast write alapból ki van kapcsolva! AGP sebesség meg AUTO-n
Jut eszembe, csak köztben nézem a többi topic-ot is, hogy SP2 fennt van, lehet, hogy le kellene szedni!?
Üdv
Sanyi
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
-
carstep
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Hát az igazság az, hogy az előző Connect 3D kártyát is már visszavittem, mert szar volt, ezek szerint ennyire gagyi minőségűek az ATI kártyát, nem értem hogyan vezethetnek a VGA piacon ha ennyi a selejt!!!
Üdv
Sanyi -
carstep
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Gép: AMD 2600+, mem noname 512MB 400Mhz, SATA Samsung, DVD, CD-R/RW, 13Gbyte IBM, telj. 300W
Olyan kérdésem lenne, hogy van a fenti alaplap+VGA kombi és sajnos a játokok közben mindig elszáll a gépem!:
1. pl Scared: fél óra játék után behal, eredeti ASUS driverrel a windowsból kilép ha a kikapcsológombot nyomom meg, a rendszer nincs túlmelegedve; mind 333 Mhz, mindenféle memória beállítással egyetemben (játék közben mindeféle vírusirtó, tűzfal ilyesmi ki van kapcsolva, mert nem megyek a netre)
2. Ha visszateszem a régi Geforce-mat, akkor semmi baja nincs a gépnek
3. A memtest84 mindeféle beállítással 2x is lefut hibátlanul
4. Ha full 333-ra állítom alapbeállításokkal a Memóriát, akkor az WINXP néha kiabál, hogy Explorer belső hiba, vagy éppen a vezérlőpult kifagy betöltés közben!
5. a gép normál használatban semmi problémát nem jelez, kivéve, amikor programozok eléggé szemetel, csíkokat húz a vga kártya!
Kicsit már unom a dolgot, nem tudom, hol lehet a probléma,
várom segítő válaszotokat...
Üdv
Sanyi
http://prohardver.hu/pics/smileys/act_yikes.gif
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest