- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
A hangszóróból jön a hang? Nekem a hálókártya sípolt egy darabig a lapon.
De egyszer, csak abbahagyta! Nézd meg a vezetékeket, amik a hangfalra mennek!
-
petyax
aktív tag
válasz
Szten Márs #3 üzenetére
Igen, az alaplapon valami.
Ha az audigy kártyát kicserélem egy live 5.1-re, nincs sípolás. Másik gépben az audigy nem sípol.
Magas frekin sípol valami.
Csak akkor, ha már megy a windows. Úgy veszem észre, hogy akkor csinálja, ha nincsen semmilyen terhelés.
Ha zenét hallgatok, vagy egyszerűen leterhelem valamivel a procit, abbahagyja. -
petyax
aktív tag
Valakinek valami ötlete?
-
petyax
aktív tag
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy ASUS A7N8X-X alaplapom.
Először egy SB 128-as karival használtam és az alaplap sípolt (szép halkan, de rendszertelenül). Ezután egy SB LIVE 5.1 került a gépbe, így a sípolás megszűnt.
Tegnap vettem egy AUDIGY 2 ZS-t és ezzel ismét előjött a sípolás. Nagyon idegesítő.
Az integrált hangkari le van tiltva. Több slot-ba is próbáltam és mindig ezt produkálja.
Az érdekes az, hogy csak akkor sípol, ha éppen nincs működésbe a hangkártya.
Tehát, ha elindítok mondjuk egy mp3-at és elnémítom a hangot, akkor a sípolás teljesen megszűnik. Mp3 STOP és újra sípol.
Tapasztalt már valaki ilyet? Megoldás van rá? (azon kívül, hogy alaplapot cserélnék)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest