- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyax
aktív tag
válasz
Szten Márs #3 üzenetére
Igen, az alaplapon valami.
Ha az audigy kártyát kicserélem egy live 5.1-re, nincs sípolás. Másik gépben az audigy nem sípol.
Magas frekin sípol valami.
Csak akkor, ha már megy a windows. Úgy veszem észre, hogy akkor csinálja, ha nincsen semmilyen terhelés.
Ha zenét hallgatok, vagy egyszerűen leterhelem valamivel a procit, abbahagyja. -
petyax
aktív tag
Valakinek valami ötlete?
-
petyax
aktív tag
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy ASUS A7N8X-X alaplapom.
Először egy SB 128-as karival használtam és az alaplap sípolt (szép halkan, de rendszertelenül). Ezután egy SB LIVE 5.1 került a gépbe, így a sípolás megszűnt.
Tegnap vettem egy AUDIGY 2 ZS-t és ezzel ismét előjött a sípolás. Nagyon idegesítő.
Az integrált hangkari le van tiltva. Több slot-ba is próbáltam és mindig ezt produkálja.
Az érdekes az, hogy csak akkor sípol, ha éppen nincs működésbe a hangkártya.
Tehát, ha elindítok mondjuk egy mp3-at és elnémítom a hangot, akkor a sípolás teljesen megszűnik. Mp3 STOP és újra sípol.
Tapasztalt már valaki ilyet? Megoldás van rá? (azon kívül, hogy alaplapot cserélnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged