- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
szasza_1 #113 üzenetére
Hat mindenre nemtudok valaszolni
ha nem hasznalja ki a procit valami 100 on az semmit sem jelent szep is lenne ha minden game 100 on tolna a procit szerintem ugyhogy no worries ...
A driver cdn van egy opcio hogy make driver disk 32/64 bit meg a raid vezerlohoz azt elinditod beraksz egy ures floppyt leformazza rarakja es windowsnal f6 al felrakod a driveret felismeri es orul ... legalabbis a ... - WS nel nekem igy volt gyerekjatek !!
Ugyan nemtom milyen procid van de 65 fok az kb a megengedett maximum is ha a fole nem megy ahogyan irtad akkor az normalis plane azert is mert asus lapok felulmernek meg ezek is ha jol tudom jocskan ....
Igen a crashfree az hogy visszatudod recoverolni a biost ha elszallna a cd rol dfe szerintem ezen a lapon nincsen olyan [link]
itt legalabbis nem talaltam
a bill megnemtom lehet valami bios beallitas lesz a dologban a ludas de ezt nemtom meg nem volt USB s billem csak egerem
Udv Gerjus
[Szerkesztve] -
AirBooms
addikt
''Most olvastam, hogy ez is úgy indul újra, hogy kikapcsol, majd vissza''
Igen, ez tényleg így van. Először in sem tudtam mire vélni, de megszoktam, semmi gáz vele.
Konkrét dolgokat még nem nagyon tudok mondani, mert csak most ismerekdem vele (egy napja dobtam össze a szerkót), de az biztos, hogy nagyon-nagyon teccik. Főleg az, hogy menniy mindent lehet a bioszában állítgani, s mennyire eccerűen. Mikor még csak a manuálját olvasgattam, egy kicsit megrémültem, de mikor bekapcsoltam, elő sem kellett venni a könvecskét, ment minden magától. Nagyon tuti és - úgy tűnik -, stabil lap!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Magisk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged