- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz
SityiSXT #2754 üzenetére
Hát nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy számomra lényegi tartalom (fémdoboz meg a könyvecske nem érdekel) az 5 autó nem éri meg a 33%-os felárat az egész játékhoz képest.
Ha úgy lenne mint pl. a Battlefield 3-nál is volt hogy a limited és a sima egy árban volt, csak a limited korlátozott ideig érhető el, viszont tartalmazott egy komplett dlc-t ingyen, az szerintem megéri.
Akkor volna jutalom ha egy árban lenne a kettő, így viszont felárnak érzem.
Meg úgy általában véve a limited egy árban szokott lenni a sima verzióval, csak egy pár hétig érhető el. (A collector's az más tészta.) -
xavix13
őstag
Én már a kezdetek óta figyelgetem (sajnos csak videókból, fórumokból) a Project Cars fejlődését és elég jónak tűnik szvsz egyáltalán nem árkádos.
Azt hiszem meg is fogom venni, de a napokban láttam és elég nagy kibaszásnak érzem ezt a limited edition dolgot ami magába foglal 5 exkluzív autót:- BMW M1 ProCar
- Ford Mk IV (1967)
- McLaren F1
- Mercedes-AMG C-osztály Coupé DTM
- Sauber C9A bmw-t de főleg a mclarent sajnálom a legjobban lévén a kedvenc autóm, de azért a 13k vs 10k azért érezhető különbség a limited és a sima közt és ennyit nem ér meg.
Ráadásul ha ez később is így folytatódik milliónyi dlc-vel hamar eláshatják magukat akár milyen jó játék is. (Amire reális esély van mert az előrendelők további 3 exkluzív kocsit kapnak, és rohadtul nem tetszik ez az irány) -
xavix13
őstag
válasz
MPowerPH #1739 üzenetére
Értem akkor ez kilőve.
Viszont, én nem akarok annyira belemélyedni a simezés világába, inkább csak ilyen hirtelen felindulásból jött kipróbálási vágy. (Ezt szépen megfogalmaztam
, meg a játékot még régebben nyertem)
Ezért nem is szánnék rá olyan sokat. Momokat 10k körül adják használtan nekem ez így belefér árba.
DFGT meg inkább 25-30k körül és azt szó szerint úgy kell vadászni.
Azért még is csak 2,5-3x árkülönbség van.
És végül is a momo se egy f*s tesco-s hama kormány szintjén van. Meg ahogy olvasgattam, ha valaki jobban beleakar mélyedni a simezésbe, akkor se a legelső problémája lesz az hogy a kormány nem 900°-ot fordul. (De én egyelőre nem tervezem, csak ha már ott van a játék, kipróbálnám valami olcsóbb, de használható kormánnyal és erre szerintem egy momo elég volna. Meg az AC-n kívül van még egy rahedli autós játékom, Dirt széria, GRID 2, F1) -
xavix13
őstag
Hali!
Előre is sorry az offért.
A kormányos topikban már feltettem a kérdésem, de azért itt is rákérdeznék.Röviden, tömören akarok venni egy használt logitech momo-t, ami elvileg tök jó állapotban van.
Viszont ma reggel mondta az eladó, hogy igazából elég hangos a ketyere: VideóKérdésem az hogy ez így "normális" (gondolom nem), mennyire lehet zavaró ez játék közben, illetve milyen hibát jelezhet ez, vagy mi okozhatja? (Pl. elég volna csak kitakarítani vagy nem tudom)
És a legfontosabb hogy megvennétek-e ennek ellenére is, vagy felejtős és nézzek inkább egy másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest