Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
xavix13 #2752 üzenetére
DLC árazásról egyelőre még nincs szó belsős berkekben sem, de a CD Galaxisnál +3000 Ft a Limited, ehhez jár fémdoboz, "a színfalak mögött" könyv, és 5 extra autó. Ha előrendeled, mind a standardhoz, mind a limitedhez kapsz 3 extra autót ingyen (RUF CTR3 SMS-R, Pagani Zonda Cinque Roadster, Ariel Atom 3 Mugen). (Magánvélemény, de ezek egyikét sem érzem 0day DLC-nek, hiszen az előrendelői 3 autó kvázi jutalom a megelőlegezett bizalomért, a Limited 5 autója pedig a digitális extra a materiális extrák (doboz, könyv) mellé.)
Azon pedig, hogy ez mennyire "kivágott tartalom" vagy mennyire "extra", lehet vitatkozni - autóvásárlásnál a napfénytető akkor most "kivágott tartalom" vagy "extra"? -
SityiSXT
őstag
válasz
xavix13 #2750 üzenetére
Ideiglenesen exkluzívak ezek a tartalmak, később meg lehet majd őket vásárolni külön is. Az M1-nek tényleg nincs igazán párja, McLarenből viszont az F1 GT3-as verziója benn lesz, akárcsak a P1. Lesznek fizetős DLC-k, de ingyenesekre is van kilátás. Hosszútávon terveznek, úgy viszont a DLC jelenti a stabil jövedelemforrást - akárcsak az AC esetén.
Személyes vélemény: Eléggé megosztó volt ez a Limited Edition belsős berkekben is. Viszont a piac diktál, a piac szerint meg van igény ilyesmire. És bármilyen szépnek is tűnik az indie fejlesztők imidzse, végsősoron pénzből élnek ők is. De EA-féle dömpingre szerintem nem kell számítani, plusz az alaptartalom is eléggé bőséges.
-
Chrys_
addikt
válasz
xavix13 #1740 üzenetére
Én múlt héten kipróbáltam a MOMO-t AC-vel. Szerintem neked, ha nem ezzel a játékkal akarod a fél életed eltölteni, jó lesz. Igaz, hogy csak 270 fokot fordul, de használható. Persze DFGT jobb, ha rászánod azt az összeget.
A videót nem néztem meg, nem tudom, milyen állapotban van az adott darab. A pedálokkal lehet probléma, de azt egy kis pillanatragasztóval gyorsan lehet orvosolni, nekem is úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest