Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Én azt nem értem mindenek előtt, hogy miért nem én dönthetem el, mit és hol veszem meg, ezáltal ha annyival drágább lenne Steam-en, mint amennyit "lenyúl" az eladásokból, hát legyen, de ott vettem meg ahova akarok. Másrészt meg (ismét csak nekem) a Steam-en kívül minden felesleges, de anno még eltudtam visel a Uplay és Origin klienseket, ma meg már itt tartok:
Az ingyen játék nem izgat, nem azért van ott az Epic, hanem csak csináltam egy fiókot és ennyi, ment a sorba a többi közé mint minden az Origin után (bár az Origin-t se nagyon használom), tényleg nagy szükség volt még egy kliensre a tengernyi közé, az volna jó ha mindenki a sajátján jelentetne meg mindent, a Steam meg maradna az indie-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest