Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
nitro16 #1399 üzenetére
Érdekes, mert a játékban mutatott óra és az ubi oldalán csekkolt között van 10 óra eltérés, az okát nem tudom, egyik 238, a másik 248. Gondolom azért ennyi, mert én rengeteget lopakodtam, a raidek többségét is így csináltam meg és csak akkor hívtam a többieket, amikor ajtókat kellett betörni.
Amit nagyon sajnálok a játékban azok a napi plusz redás küldetések, amik vmi brutálisan gyengék és ötlettelenek lettek.
Ugyanazt a pár küldetést kellett folyamatosan csinálni, fél év alatt ezen azért illett volna csiszolni.
A főszál, a hangulat számomra fenomenális, főleg 6 évad Vikings után, pláne úgy, hogy ez vissza is köszönt a játékban.
A skandináv mitológiát is elég jól implementálták, rossz szavam sem lehet.Valóban jó kérdés, hogy a kieg. mennyi hasznos időt ad a játékhoz, az első kiegről azt hallottam, hogy max egy küldetés és szevasz, nem tudom, hogy a druidás és Párizs ostroma mennyire fog elkényeztetni, meglepne ha képes lennék megállni a vásárlást május 13. körül, főleg az idei játék felhozatalt tekintve.
A bugokról még annyit, hogy a platinát követően is fel-feljárok napi pár percre a redás missionok miatt, de időnként muszáj röhögnöm.
Az már megszokottá vált, hogy a halak egy része a vizek felett lebeg, de ma az egyik tag, akit kiszabadítottam egy táborból, miután kiértünk, úsztunk a tábor melletti mocsárból, akkor a fószer megköszönte, majd felállt a víz tetejére és Jézus styleban ellebegett. -
unreg1
tag
-
S e t h
nagyúr
válasz
nitro16 #1382 üzenetére
Már ketten írtátok, hogy a nehézségi foknak van köze az orloghoz is.De ez melyik beállítás?
Én a combat fokát dengr-re állítottam, de ez hatással lenne rá?A weben sokan azon keseregnek, hogy milyen nehéz a három pajzsost lenyomni kb. 80-as szintkülönbséggel miközben lángolsz. Nekem kb. 5 perc volt, nagyon kell ügyelni rá, hogy amikor beviszed a halálos találatot, akkor még legyen rajtad az égő sebzés ikon, mert ha pont akkor ölöd meg, amikor elalszik a tűz, akkor nem számolja.
Easy-re kell állítani a nehézségi fokot, tőrrel levinni az életerőt, mert az nem veri szét a pajzsot véletlenül sem, majd tetőre ugrani, azt meggyújtani és íjjal, vagy lándzsa vissza dobással befejezni.
Neten volt fent videó hol van 3-4 ilyen katona nagy pajzsokkal, a 340-es szintű terület egyik településén, rohangáltam körbe-körbe, aztán a tetőn perzselgettem magamat.Nálam 50 kiosztatlan mastery pont van, értelmét sem láttam vele foglalkozni a játék végén.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nitro16 #1378 üzenetére
Nekem a horgászós még nincs meg, azt hagyom utoljára, éppen az orlogot nyomom, amitől egyébként a legjobban tartottam.
Találtam hozzá egy jó tutoriált, annak köszönhetően eddig hatot csináltam meg, volt ugyan amelyik másodjára ment, de négy sikerült elsőre, valóban kell benne taktikázni.
Viszont bele sem merek gondolni, hogy 19 van belőle. -
hdekakas
senior tag
válasz
nitro16 #1378 üzenetére
Akkor a trófeához mindegy hogy mekkora méretű hal. Az oké, az kivitelezhető. A Stinky but deadly challenge nem teljesíthető, mert nincsenek bizonyos halak.
Ez pl egy novemberi youtube videó, de azóta is ugyanaz a helyzet. A frissítések leírásában majdnem mindig szerepel, hogy javították ezt is, de sosem javítják.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged