- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi. Nagyon ritkán fordul velem elő az, hogy játékhoz a kiegészítőket leszámítva veszek bármiféle customot, de itt már megvettem a Jurmungamdr armort és gondolkozok még egy szetten. A Dragon Knigh vagy a Hel's packs nagyon tetszik....de mondjuk a Gothic is fasza...
Nagyon behúzott a játék. -
-
용 Bob
senior tag
A Raven skill fa irányába fejlesztek, hiszen abból lett meg a legtöbb armor és fegyver elsőre. Nekem a küzdelem very high-on van, de a szintemnek megfelelő területeken még így is elég könnyű a harc. A lovagokat akik 30-40 ponttal erősebbek, meg távolról agyon nyilazom
Tegnap kaptam meg az első nikkel ignotot, így lett is belőle egy flawless mellény.@hdekakas: Köszi! Most kezdem látni, hogy lesz pár száz órám benne
-
VTom
veterán
Engem az Odyssey jobban beszippantott. Vagyis nem mondhatom, mert a Valhallában is 180 óránál járok, és még csak az ír DLC elejét csinálom, a párizsit még el sem kezdtem, az Odysseyben pedig 220-230 óra ment bele végól. De azt valahogy jobban élveztem.
Ezt is előveszem időről időre, és jó benne mászkálni, de a mellékküldetések lecserélésével eekre a mistery-kre szerintem kiherélték az open world jelleget. Gyakorlatilag csak barangolni, meg keresgélni lehet. -
Vikus
tag
Sajnos nem, ez az utolsó patch óta van így. Nekem is állandóan kidobja.
De csak akkor ha begyűjtök valami opalt vagy a napi mission-ök után kapok opalt. Szóval csak akkor. Még a télen volt event, az a fesztivál vagy mi után kapott tetkókat dobja állandóan vissza inventory-ba. Hiába adom oda a tetkós csajnak..
Szóval ez egy bug sajnos.
Én Ultimate-et vettem anno megjelenéskor, szóval benne a season pass, PS4-el tolom, csak arról tudok nyilatkozni.
Az új DLC-ről: a letöltés a megjelenés idejében elég kavircos volt, már eleve nem automatán kezdte el szedni, csak úgy tudtam letölteni, hogy a játék kiegészítőjénél keresgéltem a storeban, és ott külön letöltés. Ami elég nevetséges, mert nem 2 perc volt mire felajánlotta.
A pálya elég "nagy" ahhoz képest, amit vártam, de kb olyan alapjáték 2 max 3 régió. De akkor túlzok. Szerintem jól ki lett alakítva, Dublin-nál mondjuk rakhattak volna egy hídat a kikőtő mellé vagy valahová, mert akárhányszor elindulnék állandóan a vízen kell átúszni. Maga a kieg szerintem elég hangulatos, van loot bőven, összességében kapsz 3 új mount-ot, 1 varjút, pár fegyót, pajzsot, tetkót, szakáll és frizu stílust, a hajódhoz cumót és asszem' 7 set-et.elég jól néznek ki amúgy. Úgyhogy lehet nekiállni akinek nincs elég alapanyag a farmoláshoz, hogy goldozza őket.
Jó sok opált is összeszedhetsz a pályán. Az elején tetszik ez a kereskedős dolog, bár mire végig viszed max csak pénzt kapsz érte. És nem túl sokat. A story-t kipörgettem már, nagyjából 90%-ban mindent be is gyűjtöttem, de a nagyjából huszon x óra az úgy elfogadható, ha mindent összeszedsz és végig viszed a sztorit. Tényleg hangulatos amúgy, viszont. Sajnos vannak bugok is -(míly meglepő)-..
Volt olyan, hogy ugrottam volna egy kőre, kövi kép, esek a levegőből lefelé, vagyis inkább zuhanok, még mák hogy a vízbe. Volt amikor hívtam a lovan az meg előttem repült el.raid-nél egyszer volt, hogy a fickó, aki segíteni akart a ládát kinyitni, félig elsüllyedt a földbe. Ezek nem vészesek, 1x ha előfordult. Aztán ami nagyon zavaró volt, (és ahogy külföldi oldalon is olvastam) ha mindkét kezedben, de lehet akár csak az egyikben is az új fegyót használod, ezt a sarlót, akkor amikor futsz, porzik a lábad után, úgy marad. Volt hogy egyik druidás mission-t csináltam és úgy maradt a lábam körül pattogó sok kavics, bármerre mentem, akár vízbe akár a lovon ülsz, akkor is húzod magad után. Ez idővel eltűnik vagy mission kezdetekor, de sokáig megmarad. A másik szintén a fegyóval, hogy a kontrollerem rezeg harcban, de ha vége is úgy vibrál, hogy csak nézek. És nem hagyja abba. Max úgy szokta befejezni, hogy gyorsan csúszok egyet és vége. Oks még ezek is elviselhető hibák. De ami van galambos küldik, amiket saját magad indíthatsz, na. Arra érdemes figyelni, mert az viszont már többször bugos volt. Ott ugye az a lényeg, hogy van opcionális dolog, hogy ne vegyenek észre, stb, úgy iktass ki valakit. Na volt már rá példa, hogy muszáj volt kinyíratnom magam valakivel, hogy újra töltsön a játék, mert hiába volt meg minden, hiába szedtem ki az egész brigádot, és bármilyen messzire mentem a helytől, nem vette be, és állandóan légy anonimusz szöveg volt. Aztán cseszhettem. Lesz majd a fősztori része is ez a galambos téma, szóval ha beakad, akkor halál és újratölt. Ez volt amúgy a legidegesítőbb.
Összességében, aki amúgy szerette vagy tetszett a fő játék, akkor simán jó lesz ez is. Hangulatos szerintem, sőt még hangulatosabb lenne, ha adott szituban, mondjuk egy csata, vagy koronázás stb kicsit több lenne az npc. Az megdobná az érzést. Ez a ködös, druidás részek is adják szerintem, a háttér hangok... szóval szerintem összességében jó. Bár ugye lehetne hosszabb vagy nagyobb, és több, de hát mégis csak egy kieg. Jah és a másik, lehetne kicsit nehezebb a játék. Én már a sarlókkal mentem úgy volt kisebb kihívás, de a dupla dárda még mindig op. Nem éri meg a boss-ok ellen, mert hamar kicsokizol mindenkit. -
Farkassacred
őstag
Minden loot/mission után? Gondolom lassabb játékosoknak akkor lehet ez 20-30 óra is akár. Megnézek pár streamet azért a pass vétele előtt, aztán majd kiderül.
Azt mindenképp sajnálom, hogy a kevésbé újrajátszhatós játékok közé tartozik a valhalla, szívesen beleölnék még pár órat, persze ha lenne content. -
Anonymus23
veterán
Köszi az infót.
A boltos resetet nem tudtam, azt láttam, hogy újratölti, meg pár cuccot onnan vettem, meg, de akkor rá-ránézek.
Mondjuk most van mindenből is, mivel én többnyire fordítva szoktam játszani, először kitakarítom a területet, majd utána megyek a sztorival tovább, rúnánól is van már 76 db elrakva, plusz ami a cuccokba be van rakva, 123-as szinten vagyok még csak. -
VTom
veterán
Ebben nem tudom mire lesz jó, mert még nem értem a végére, és szerintem nem fogom újrakezdeni, ha egyszer befejezem.
De pl. a Witcher 3-ban nagyon jó volt újrakezdeni a játékot és tovább építeni a karaktert, mert közel sem tudtam minden képességet kimaxolni egy végigjátszás során.A lódobogásnak én is örültem, hihetetlen, mennyire hiányzott.
-
VTom
veterán
én sem nyomom hardcore módon, 2 db platinám van összesen, az Astro's playroom, meg az Odyssey.
A Valhalla pl. lassan egy hónapja pihen 97 óra után, pedig még a fő szálnak sem értem a végére. Ha megunom a kalandozást, játszok mással (ez most a Last of us II volt, ami után pár hétig játékszünetet kell tartanom, mert egyszerűen le kell ülepednie, és nem ér a nyomába semmi jelenleg) Aztán majd folytatom.Az Odyssey-be 221 óra ment bele a végén, kb. 200 után álltam rá a platinázásra, mert már csak pár trófea volt hátra, és azokat is viszonlyag egyszerűen meg lehetett szerezni.
Egyébként a Valhallát nem fogom platinázni, az biztos.
-
GalaHU
addikt
Hát lódobogás nélkül még ellennék, maximum lopótökkel imitálnám, mint a Gyalog-galopp-ban.
De a rohadt Asgaard-i küldetésem amivel a megjelenés óta szívok, továbbra sincs megcsinálva. És tuti, hogy kevesebb meló lenne, mint egy komplett új Fesztivált beletenni. Ráadásul ezzel egy csomó más hibás küldetést is meg lehetne oldani...
-
VTom
veterán
-
raskolnikoff
őstag
Ha még történetre vágysz (bármennyire is) akkor ezek az opciók maradnak:
- pucold ki a rend tagjait (egy apró küldi jön utána)
- animus anomáliákat csináld meg (utána kapsz egy videót)
- mellékküldetések (kék pöttyök)...melyik milyen leszezek után én is befejeztem. várom a dlc-ket.
-
Ja, az nem rossz, ha már összeszedett az ember mindenféle fegyvert, meg páncélt, lehessen is mire használni. Cserébe az egyik gombás küldetés ugyanúgy sz@r maradt, nem lehet megcsinálni. A hajós raidnél a hajó kiugrott félig a partra, nem tudtam tovább menni. Egyszer csak sikerül rendbe rakni ezt is...
-
Lehet állítani, csak az a baj, hogy pl. a Shift is kb. két másik parancsért felelős a futáson kívül, de lehet rajta kísérletezgetni, ez tény.
Nuada herceg: Én még Angliában nem jártam, de Norvégia véleményem szerint nagyon jól kidolgozott, bár ott a hóban nincsenek növényzettel gondok. Erre én is kíváncsi lennék majd.
A játék nagyon zabálja a GPU-t, ez tény. -
d3tox1c
senior tag
Szia. Köszi, a fene se gondolta hogy ezt kell csinálni 😂🤷♂️
Ez egyébként le volt irva valahova? Mert szinte mindent elolvasok a játékban, de erre a megoldásra utaló szöveg ha jól emlékszem sehol sem volt.
Ha végzek a valhalla-val, jó darabig tuti nem kezdek masik AC-be bele, pedig az Odyssey tervben volt. -
-
GalaHU
addikt
Tényleg? Erre soha nem gondoltam volna...
A megjelenéskor játszottam vele, szó szerint térdig jártunk akkoriban a bugokban, de mindegyik megjavult egy újraindításnál (fejjel lefelé lógó hajó a parton, farkas-hátas a háztetőn mint Keszeg anno, nyithatatlan ládák, stb) Másnap elterelte a figyelmemet valami mellékküldetés, abba kezdtem bele, mert az openworld lényege pont az hogy mindig találsz tennivalót. Napokig vissza se mentem Asgardba, akkor meg már nem volt meg a mentèsem.
A fene gondolta, hogy ez egy deal-breaker bug lesz, és miatta nem lehet majd végigjátszani a játékot.
No mind1, ez az én nyomorom, a neten csak pár ilyen esetről olvastam, szóval az Ubi sz@rik rá, tuti hogy n+1-dik a hibalistán.
-
GalaHU
addikt
Beakadt egy küldetés az elejéből, amikor egy védőbúra alatt kellene kibekkelni a kékek rohamát. Először ha kiteleportáltam alóla folyamatosan sebződtem, egy patch után ugyan működött a teleport, de új küldetést nem tudok kezdeni.
A búrával meg az a baj, hogy csak csordogálnak be az ellenségek, nincs az a roham mint a YT videókban. Ott 2 perc a küldi, én meg fél órát is eltölthetek alatta, néha beszédül egy-egy gaz, de odakint folyamatosan termelődnek. Szóval patthelyzet... -
VTom
veterán
Én quality mode-ban játszom, eyecandy fan vagyok, nem zavar a 30fps.
Érezhető a minőségbeli javulás az Odyssey-hez képest, pedig az is gyönyörú volt.
A fenbontás szemmel láthatóan magasabb, sokkal élesebbek a textúrák, nagyon jók a fények (az az Odyssey-ben, Origins-ben is, ezt nagoyn eltalálták ebben a motorban) nagyon tetszenek a ködös, füstös effektek. Iszonyú jó hangulatot adnak a játéknak.
Már Norvágiában lehidaltam, mikor elindítottam, hogy hogy néz ki a játék.
A perf. mode-ot még ki sem próbáltam, mert lusta voltam emiatt újraindítani a játékot -
-
hdekakas
senior tag
Én PC-n. Ubisoft Connect, játék kezdőlapja, Áttekintés. De ha rámegyek a Statisztika fülre ott is azt írja.
Akkor "jó", ha másnak is van ilyen problémája.Most rákerestem, volt aki már 1,5 hónapja jelezte az ubisoftnak a hibát, az kért a térképről képet meg a challenge-ről, de aztán ennyiben is maradt a megoldás.
A "Hall of the Slain" kihívás pedig egyszerűen nem működik, még a világon senki nem csinálta meg. Nálam is 1/10 van.
-
hdekakas
senior tag
Nálam 400 (ez a max), plusz még 75 mastery pont.
De rohadt bugos ez a játék még mindig!A karakter statisztika össze-vissza ugrál, lecserélem a fegyvert, visszarakom, totál más számokat írkál már. Meg egyszer belépek az inventory menübe, mondjuk 186 az attack-om, utána pár perc múlva megnézem és már csak 170. Úgy, hogy semmit sem változtattam. Meg 2-vel nagyobb értékű rúnára cserélem az egyiket, és 1-gyel csökken a stat. Fasza mondom.
De ami a legfelháborítóbb, hogy berakadt a "The Saxon Slayer" kihívásom, meg a játék statisztikában is csak annyit ír, mintha 4 monastery-t fosztottam volna ki, holott mindet. A total progress meg 92%-nál megállt,és már nincs mit csinálnom a játékban.Ja, meg van olyan treasure hoard map megfejtés, amit nem lehet megtalálni, neten is írják, hogy senkinek nincs meg. De a többi treasure map is van hogy bugos, odamegyek amit ír, és semmi nincs ott. Megnézem neten, pedig ott kell lennie. Másnap visszamegyek, akkor meg ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest