Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
d3tox1c #1050 üzenetére
Az a küldetés után még folytatódik a sztori. Itt egy videó róla: [link]
Ha megvan az a mag szerű dolog a hegyen, akkor gyújtsd fel a fajkával, majd dobd le a hegyről a lent lévő tóba. Egyébként asgardot bármikor otthagyhatod, és mehetsz vissza a másik küldetéseket csinálni, nem kell letolni egyhuzamban. Később is vissza tudsz menni. -
hdekakas
senior tag
válasz
d3tox1c #1002 üzenetére
Én egy napot szántam rá amikor csak azt csináltam, kábé olyan 5-6 óra ha mindent összegyűjtesz. (Érdemes a cseppeket összegyűjteni, mert azért a végén az utolsó mystery ad 5 mastery pontot. Skill pontból szerintem többet is.)
De van egy rossz hírem: Asgard után jön a Jotunheim.Azt én még jobban utáltam! Szerintem neked is a "kedvenced" lesz. Semmi nem az benne aminek látszik, az sem mindegy hogy merről mész egy adott pontra, ha jobbról közelíted meg, nincs ott semmi, ha balról, ott egy barlang, meg ilyenek... Nekem totál elvont dolgok, de valakinek biztos bejön. Ja, és ha azzal is végeztél, még egyszer vissza kell menned Asgardba
legyepálni a farkast.
Meditáció: Jó, lehet hogy akkor kétszer vagy háromszor kellett. Az elején is mintha kellett volna, de az csak afféle "ilyet is lehet" miatt rakták bele. Lényeg, hogy nem nagy durranás. -
NB2
aktív tag
Nem fordítva?
De egyébként Valka házát nem sietős megcsinálni, én is úgy jártam vele, hogy jött a küldi, hogy üdvözöld az újakat, megjelent Valka (átvezető anim) és jött, hogy építsem meg a házát, de matéria az nem volt. Így mentem tovább East Angliába megcsináltam az egészet és utána lett annyi holmim amiből felépítettem Valka házát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest