- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
-
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #2103 üzenetére
De van gyorsutazás.
Jorus: nos, furcsa ezt olvasni.
Bevallom őszintén, nekem a RDR 2 az open-world játékok alfája és omegája. Sok játéknál elsütötték már a tesztírók az "élő, lélegző világ" hangzatos kijelentést (Gothic-ok, Witcher-ek, Elder Scrolls-ok), de a RDR 2 a legelső játék, amely valóban meg is valósította ezt. Egy városba érvén úgy éreztem magam, mintha egy online játékkal játszanék, és az NPC-k mind más igazi játékosok lennének. A világ gyönyörű és hangulatos, telis-tele érdekes felfedezhető dolgokkal, tele random eventekkel, akármerre indulsz el a lóval, mindig történik útközben valami... Nem értem ezt az "üres préri" dolgot, nagyon nem. 368 órát tettem bele csak single playerben, és egy másodpercet sem bánok, amit "benne" töltöttem.
(A játékmenet amúgy valóban nem kiemelkedő, mondhatni semmi extra.)A Valhallával ugyanekkor pont ez volt a bajom (közvetlenül a RDR 2 után toltam végig), hogy a világa egyszerűen steril, műanyag, kihalt. Minden fontos dolog jelölve van a térképen, és ott véget is ér a felfedezés izgalma, hiszen két pont között kutyagolva soha semmi nem történt. Vadállatok futnak el előled siralmas animációkkal vagy megtámadnak, kb. ennyi. Az Odyssey-ben szinte soha nem használtam a fast travelt, csak a Fate of Atlantis vége felé, a Valhallában folyamatosan a fast travellel ugrálgattam ide-oda. Egyszerűen értelmetlen volt lóra szállni, ha nem volt muszáj... Jól írta VTom is nemrég, hogy a world eventek ugyan jók, de azok is csak pusztán csak +1 collectible dolog volt, ahogy minden más is a térképen. Az Odyssey-ben legalább voltak jobbfajta mellékküldik, némelyik a W3-ban is megállta volna a helyét.
Gyorsan leszögezem, hogy nagyon szerettem a Valhallát is - már végigvittem, most a Roxfortban időzöm -, de bosszantó arra gondolni, hogy egy Ubisoft-féle mamutcég csak ennyire képes, a nyílt világ szimulációja közelében sincs az RDR 2-ének.
-
válasz
tibaimp #2103 üzenetére
Nekem tetszett a nagy terület, mert elég jól tele van pakolva felfedeznivalókkal. Amitől szétuntam magam, az a RDR2 volt, amit sokan dicsérnek, de nekem nagyon nem jött be, annál unalmasabb játékot nem is nagyon láttam.
Ott is sokat kell lovagolni, de ott tényleg csak az üres préri van, és semmi más.
-
Grawens
senior tag
válasz
tibaimp #2058 üzenetére
Jah! Énn is lőttem párat. Egy a sok küzűl.
-
H3XHUN
tag
válasz
tibaimp #1991 üzenetére
Ez is igaz, de ami már 65%-osan akciós azon nem sokat számít már a 20%, 49 Euró Complete Edition-t 39,2-re viszi le ami 15689 Ft MNB közép árfolyamon. A bank forint számláról drágábban fogja váltani és, + 2,3 % járulékot vagy mit is felszámol. (K&H) A 100 pontért a kedvezményt szerintem inkább érdemes új megjelenésre elhasználni, de ez egyéni véleményem.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #1958 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
A gondom ott volt, hogy a kezdőterületen próbáltam raidelgetni, ami csak ilyen tutorial-szerűség, ott nincs tétje a raidelésnek, csak amolyan betanítás jellegű a dolog. Nemrég áthajóztam Angliába, ahol már keményen foglalgatnom kell a monasteryket, és amikor ott végeztem, akkor valóban megkapom az üzenetet, hogy "Raid successful". -
kovsol
titán
válasz
tibaimp #1845 üzenetére
Csalódást keltő, mert a fő száll, meg pár raid, némi felfedezés alig volt 15 óra. Ennyi volt a másik két kiegben is (darabjában).
522-es szinten vagyok épp, szóval elég magas szinten teljesen kimaxolt felszreléssel. Mondjuk a nehézségi szintet felvittem legnehezebbre úgy játszottam. -
용 Bob
senior tag
válasz
tibaimp #1764 üzenetére
Angliában már legalább 8 raid-en túl vagyok. A falut fejlesztem folyamatosan, de Ignotot egyszerűen nem találok sehogy. Hiába helyenként erősebb sárgaponttal jelöli a kép, ott sem ilyen nyersi van. Az gondolom hülyeség, hogy ha very hard-ra állítottam a csatát, akkor nem enged páncélt fejleszteni?
-
DigitXT
félisten
válasz
tibaimp #1710 üzenetére
Más. Viszont a harci viselet alapján nem lehetne megmondani.
Valhallából is ahány videót látok (pl. ahol megfejtik Gunnar feleségének
"érthetetlen" beszédét), mindig női karakter a főhős. Nekem itt a is férfi
volt az első döntés, viszont utólag kb. kizárt, hogy ezt újra játsszam.
Odyssey-t lenyomtam mégegyszer, de akkor már csak a fő szálat.Amúgy ez a nemválasztás önmagában polkorrekt, de amikor azzal jön,
hogy mindig az alkalomnak megfelelőre állítja be, na mondom, azt ne...
(Így meg persze túl sok lett benne a bepróbálkozás pasasok részéről...
engem az ilyesmi idegesít, szóval elhajtottam őket a malac faszára.)
Ui: az lett volna a legpolkorrektebb, ha kapásból lehet néger is.
Megjegyzem, ilyen mellékküldetésekben azért csak előkeveredett néger
viking. Szerintem kicsit szokatlan azon az éghajlaton. De ők tudják... -
HugóBoss
tag
válasz
tibaimp #1595 üzenetére
Akkor még 1 dolog.... Megépítettem a fishing hut-ot... elmentem pecázni. 40 perc alatt egy halat sem sikerül kiszedni a vízből. Néztem videókat, olvastam leírást, de nekem a halak rohadtul nem azt csinálják, mint a videóban. Elindul egy irányba és nyomhatok ott bármit, csak megy, amíg elszakad. 1-1 alkalommal random elfordult, de csak azért, hogy a másik irányba szakítson. Videókba 1-2 mozdulattal visszafordították, nekem soha nem fordult meg akkor, amikor a gombot nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xbox Ultimate előfizetések
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest