- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
Erre mit ír? Telepítve van?
-
Mr Chapel
tag
Uhh...mennyit szívtam vele én is. Már nem emléxem pontosan melyik, de valami főbb küldi ami ide vezet, utána lesz csak szabad az út. Ezt utálom amúgy, open wordnek hìrdeti magát a játék de sokmindent marhára nem tudsz megtenni. Behatárol a játék sok helyen. Egy másikkal is hasonlóan jártam. Egy földalatti résznél nem nyílt ki egy ajtó. Videot nézve nyitva volt nekik, tovább tudtak menni. Nekem az istennek nem nyílt ki. Kicsit utána olvasva jöttem rá hogy ja, megint csak akkor tudok tovább menni ott, ha haladok vmi küldivel. Ez a szabad kóborlás sztem csak 70%ban ha működik.
-
NB2
aktív tag
Én azok a játékosok közé tartozom aki szórakozni akarnak és nem agyvérzést kapni. A többiek innen hardon nyomják, meg yt-n láttam olyanokat, hogy jóval erősebb ellenfeleket is legyőztek. Hát én ahhoz béna is vagyok és nem akarok mindennek nekiállni 20x. A játék sajnos így is egy idő után unalmas és ismétlődő lesz. Amikor keresed azokat a rohadt ládákat Angliában az is elég lesz. Ezeket tényleg remélem, hogy lecsökkentik a következő részben, mert rohadt unalmas.
-
NB2
aktív tag
Hát ezt te döntsd el
Én easyn tolom.
Én tudom, hogy elkezdtem az egészet az elején és elvitt egy picit a vágy, hogy menjek Angliába, de aztán inkább visszamentem kipucolni a kezdő területet, mert a játék végén már szerintem unalmas mindig ugyanazt csinálni. Így is lesz, de akkor mégjobban
Érdemes Norvégiát körbe járni, harcolni, vadászni. Pl jegesmedve bőröket és rénszarvast ott tudsz amúgy is szerezni. Plusz a játékot is ott lehet megtanulni. Miután átmentem Angliába én ahányszor megkaptam egy területet azt kipucoltam. Még azokat a hülye tetkós repülő papír vackokat is megcsináltam
Mondjuk egyszer meg kéne nézni, mivan ha csak a főküldiket csinálod, meddig megy a szinted. Gyanítom a végére már elég nehéz lesz a játék, tutira annyira nem fejlődsz fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest