- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Héraklész #4196 üzenetére
Nincs olyan fegyver amit erdemes igy csomagban megvenni.
A jatekkal kapott ubisoft creditet koltsd a Bighorn Bow-ra 150cr (ez egy glitched item 1.5x szerezi a warrior score-t ez kesobb lesz fontos karakterepitesnel kb a jatek kozepetol)
Hector Harpe kardot majd tartsd meg (ez nem annyira lenyeges lehet ugyanolyat talalni ha esetleg elfelejted) -
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #4196 üzenetére
Én az ilyen pimp dolgokért nem adok pénzt, de ez én vagyok!Illetve, amikor elkezdel vele játszani, úgy is találsz majd páncélt, meg fegyvert, tömkelegével, gyanítom jobbat is, mint amit így kapsz!szerk: most nézem, hogy a Delux pack olcsóbb, mint a Gold, meg mintha az nem tartalmazná a DLC-ket, szóval az nem jó! A Gold-ot vedd!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #4194 üzenetére
Én annó a Gold verziót vettem meg, ami tartalmazta a Seasson Pass-t is, de ez így volt jó, mert így akkor adták hozzá ingyen a Assassin's Creed III Remastered-et, így lett meg a 3. rész az AC-kból! Én úgy látom, most is így van még. Ha nem kell a 3. rész, akkor a két DLC-t vedd meg, azok nagyon megérik az árukat, plusz új területek, nagyon sok küldetéssel, tovább lehet fejelszteni a karaktert, több +10 óra játék! A két DLC:
- Legacy of the First Blade
- The Fate of Atlantis
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest