- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
frewa
senior tag
egy 3+1portos firewire kártyáért nem cseréled el?
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Tessék csak tessék, akármennyire is hihetetlen de hibátlan az alaplap, és természetesen eladó! Ajánlom mindazok figyelmébe, akik rendelkeznek egy gyengédebb P4 Celeronnal és egy marék sd-rammal, de ha van valami kisebb sebességű DDR ramod, az is megteszi!
Az alaplap dobozában kézikönyvével együtt, speciális kialakítású hátlapi lemezkével, egy szem zacskós ide kábellel együtt eladó!Még mindíg 5K az ára!
[Szerkesztve] -
zsolti04
csendes tag
-
zsolti04
csendes tag
Nem hiszem hogy a proci viccelödne, most visszaraktam régi alaplapba és müködik.
Hülye kérdés, de egy proci az vagy müködik vagy semmi életjel ugye?Nincs olyan hogy furcsa hibajelenségekkel, de mondjuk Win elindul... Mer most ez van (furcsa hibajel.-ek), és sztem a lapom haldoklik. Egyébként egy Asrock P4VM800-as lap volt amit visszavittem boltba, és a boltszervizben mondtam hogy 1.7-Cel, már vágták is rá hogy azt bizony nem támogatja. Megnézték, lap joo volt, visszavették.
-
Dryman
őstag
Tessék a gyártó által specifikált lista, ennél többet én sem tehetek, max biost frissíthetnék, de a legujabb van rajta fent!
Kiprobólni, nem tudom, de én a helyedben meggyőződnék egy garantáltan jó lapban hogy a processzorod valóban hibátlan-e, nehogy aztán a proc viccelődjön![link] -
zsolti04
csendes tag
Hali!
1.7 -es Celeront (Willamette) támogatja a lap? Gyárto honlapjának nem hiszekha ott is van mer most vittem vissza egy lapot, nem támogatta a procimat (csak Nortwood-tol felfele), pedig honlapon ott volt szépen a táblázatban...
Van rajta integrált VGA?
Üdv: Zs -
Dryman
őstag
Tényleg jól működik, mostmitől idegenkedtek?
Vigyétek el gyorsan villámárba 5K-ért! -
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Ha az Asrock oldalán turkálsz, nemtudom miért de félre visz a link, de ha google-ba beírod, már köpi is az asrock-os linket,
ez a helyes link a lap adataihoz:[link]
Ja és a 3,5K az AGP nélküli ára!
Az alaplap saját dobozában könyvével, egyedi hátlapjával, együtt eladó, drivercd, az valahová elkevertem.
Tegyél még hozzá egy 15-tel kezdődő 4 jegyű számot és viheted!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Az alaplap jelentem meggyógyult, egy gyönyörűszép epox rozsaszin AGP foglalat került a lapra a javítás során, így teljes értékű lapot árulok.
Az alaplap SD és DDR ramot is tud fogadni, chipset Intel 845D, a többit gondolom tudni lehet róla! Az AGP foglalatot azért kellett cserélnem, mert az előző gazdája belenyomott egy olyan videóvezérlőt, aminek valószínűleg nem volt megfelelően kidolgozva a kártya érintkezői között található bemetszés, így az AGP érintkező bentakadt a videokártya üvegszálas nyáklemezébe és begyűrődött alulra, innentől az Istenért sem akart 3D-ben jól menni a kártya, így nem volt mit tennem cseréltem a foglalatot.
A kipróbálásra 7 nap garanciát adok, hogy ténylegesen meggyőződhess az alaplap hibátlanságáról!
ilyen rózsaszín lett az eredeti barna helyett!
[link]
[link] -
Dryman
őstag
Sziasztok!
AGP foglalat nélküli P4-es Asrock P4I45D típusú alaplap eladó, irányár 3500Ft, ha kell rá AGP slot is, felár esetében megoldható! -------> leszereltem mert az előző gazdája összebarmolta egy kicsit az érintkezőit.
Az alaplap kifogástalanul üzemel, SD és DDR ramokat is tud fogadni!
egy kedvcsináló kép a lapról:[link]
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged