- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Tessék csak tessék, akármennyire is hihetetlen de hibátlan az alaplap, és természetesen eladó! Ajánlom mindazok figyelmébe, akik rendelkeznek egy gyengédebb P4 Celeronnal és egy marék sd-rammal, de ha van valami kisebb sebességű DDR ramod, az is megteszi!
Az alaplap dobozában kézikönyvével együtt, speciális kialakítású hátlapi lemezkével, egy szem zacskós ide kábellel együtt eladó!Még mindíg 5K az ára!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Tessék a gyártó által specifikált lista, ennél többet én sem tehetek, max biost frissíthetnék, de a legujabb van rajta fent!
Kiprobólni, nem tudom, de én a helyedben meggyőződnék egy garantáltan jó lapban hogy a processzorod valóban hibátlan-e, nehogy aztán a proc viccelődjön![link] -
Dryman
őstag
Tényleg jól működik, mostmitől idegenkedtek?
Vigyétek el gyorsan villámárba 5K-ért! -
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Ha az Asrock oldalán turkálsz, nemtudom miért de félre visz a link, de ha google-ba beírod, már köpi is az asrock-os linket,
ez a helyes link a lap adataihoz:[link]
Ja és a 3,5K az AGP nélküli ára!
Az alaplap saját dobozában könyvével, egyedi hátlapjával, együtt eladó, drivercd, az valahová elkevertem.
Tegyél még hozzá egy 15-tel kezdődő 4 jegyű számot és viheted!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Az alaplap jelentem meggyógyult, egy gyönyörűszép epox rozsaszin AGP foglalat került a lapra a javítás során, így teljes értékű lapot árulok.
Az alaplap SD és DDR ramot is tud fogadni, chipset Intel 845D, a többit gondolom tudni lehet róla! Az AGP foglalatot azért kellett cserélnem, mert az előző gazdája belenyomott egy olyan videóvezérlőt, aminek valószínűleg nem volt megfelelően kidolgozva a kártya érintkezői között található bemetszés, így az AGP érintkező bentakadt a videokártya üvegszálas nyáklemezébe és begyűrődött alulra, innentől az Istenért sem akart 3D-ben jól menni a kártya, így nem volt mit tennem cseréltem a foglalatot.
A kipróbálásra 7 nap garanciát adok, hogy ténylegesen meggyőződhess az alaplap hibátlanságáról!
ilyen rózsaszín lett az eredeti barna helyett!
[link]
[link] -
Dryman
őstag
Sziasztok!
AGP foglalat nélküli P4-es Asrock P4I45D típusú alaplap eladó, irányár 3500Ft, ha kell rá AGP slot is, felár esetében megoldható! -------> leszereltem mert az előző gazdája összebarmolta egy kicsit az érintkezőit.
Az alaplap kifogástalanul üzemel, SD és DDR ramokat is tud fogadni!
egy kedvcsináló kép a lapról:[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged