- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
udv, kingstone v+200 ssd m van es felrakom hozza a toolkitet es aztirja nincs sandforce vezerlos ssd benne... szoval mit kene beallitanom hogy az ssd m lassa? mert gondolom az alaplapi beallitasokban lehet a baj, achiban van telepitve a win... z77 extrem 3 lapom van.
-
-
sry csak telorol irtam
szoval a lenyege, hogy kell beallitani asrock extrem 3 lapon hogy a lucid driver normalisan fusson a gepen, csak mer tnalam mindefele hibaval kilepk osszemolik... oprendszer win8 bar annak nem kene hogy baj legyen... ha a vga rol es nem laprol megy, akkor legalabb mukodik, de jatekban felelmetesen bugos hasznalhatatlan. szoval milyen beallitasi osszeszerelsi folyamata van ennek a lucid mvp proginak. /netrol toltottem le/
-
negaonynem vagom ezt az mvp-t biosban bealiottam hogy onboard legyen az elsodleges, de valhogy nem igazan akar mukodni, biosban olvastam hoyg a virtut aktivlani ken, ilyen opciot sehol nem talltam az ext3-ban. illetve a program eddig mukodott de mostmeg valmi driver problemat ir pedig mind az nvidia mind az intel fut... de az virtu nem akar mukodni maskor mikor mudkoik xar a jatek, szoval hogy kell most ezt normalisan beallitani?
win8 van fent, ha esetleg ez problema... bar win7 ugyerzem a heten visszafog ra jonni.
-
mvp csak nalam xar win 8 on v csak nem minden jatekkal kompatibilis vagy a gtx 590 nem jon be neki v mi lehet a baj? fps tok jo csak eppen olyan toredezett kephibas a jazek, league of legends hohy hasznalhatalan volt es hd4000 el kelett nyomulniom mikor kilottem
-
-
vettem gepet amibe ext 3 van es lehet megprobalnam lecserelni es ha csak par k a kulonbseg.lehet meg is probalom, ugyan a hangchip erdekelne ami mas mint az ext3 ban, a tuning is erdekel az osszes tobbi nem szamit ill 2 sata poertb4 usb port legyen
2 kartyas rendszer sincs kilatasban eleg az 1
-
beirtam a keresobe hogy extrem, es a sajatirasomat kiveve 1 elvetett ext 6 lapon kivul nem talaltam mast csak a 4-t. ennyire rossz az extrem 3? tudnatok 1-2 ervet mondani ami miatt az sokkal jobb, es a mindennapokban hasznalhatobb?
-
asrock z77 extrem 3 illetve z68 extrem 4 kozott tuningban van kulonbseg? ill tudasban? ok azon kivul hogy ivy brdige tamogatas, de pl sli- cf, es proci tuning eseten az extrem 4 vagy a z 77 a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest