- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmam
tag
Sziasztok nemrégen vettem egy z77 extreme m4 es lapot a kérdésem az lenne hogyan lehet jól beállítani a ventik fordulatszámát ?
HAF 912 házam van 2 db 20 as ventivel az elsőt a CHA_1 re szeretném de az pwm es ott ne mtudok rajta semmit állítani ha jól tudom. ezt hova kössem vegyek hozzá 3pin hosszabbítót esetleg és egy 3 pines re kössem. (cha fan2 ; cpufan2; pwr fan) ezek vannak
A fent lévő 20ast rákötöttem a cpu fan 2 re annak tudom állítani a fordulatszámátKöszi a válaszokat
-
talmam
tag
Sziasztok 2 napja vettem egy Z77 Extreme-4m lapot azt vettem észre hogy a Chafan1 4 tűs
és ha rádugom az CM sickle flow ventimet 3tűs akárhogy állítom be a venti vezérlést mindig maxon pörgeti de akármelyik más ventimet kötöm rá annak tudja állítani a fordulatszámát
ill. ha 4 pin es a venti akkor sincs semmi gond vele..
1.30 as UEFI
erre esetleg tudtok valami megoldást ? -
talmam
tag
Sziasztok egy rövid összefoglalóban eltudná valaki magyarázni mi a különbség a betűk közt ?
(h/z/b)
Eddig AMD oldalon voltam de most a váltásnál már nemcsak a játék hanem a teljesítmény is fontos lenne és akkor inkább Intel ,( egy kis modding és tuning hajlam is lenne ) elsősorban Fekete lapokat keresnék Ascoknak vannak nagyon szép lapjai
tudnátok olyat ajánlani amiben később egy CF konfigot is tudok építeni? és az árazása is normálisköszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest