- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
igen így van nem kell a tuning persze nem árt ha van de pénz hiányában nem fog telni Z-s lapra szóval valami H77 B75 széria marad az i3 mellé pedig bőven elég lesz, később pedig úgy is 1150-re váltok de azt sem most lesz.
USB-ből pedig 1db pendrive-ot használok 3.0-án az összes többi kb. 6db cuccomat pedig 2.0-án üzemeltetek. szóval szinte mindegyik lapon van már.
Wincsim is 2db Sata2-es szóval még a sata3-at sem használnám/használom ki mert nincs új wincsim sem pedig ssd-m.
igazából szerintem 20K-ból már bármi megteszi az i3-hoz simán, i5-re pedig szerintem már csak 1150-ben fogok gondolkodni és váltani is egyaránt. -
béke
aktív tag
válasz
dragon1993 #5525 üzenetére
igen nézegettem már i3 2100 19.990.
Szóval a lapomra is maradna 22K. csak nehéz a választás. -
béke
aktív tag
Hát igen ha tényleg jó lapot akarok akkor várnom kell még gyűjtögetek
-
béke
aktív tag
válasz
dragon1993 #5507 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Nem tuningolok néha szoktam egy kicsit emelni az órajelet pl: 3.2-ről most is 3.6-on megy magfeloldással aztán ennyi de ugye bár Intelnél nem lesz erre szükség.
Nézelődök-nézelődök de fontos tényezőnek ígérkezik az is hogy ugyan ezeket a funkciókat megkapjam vagy is hogy:
ATX Méret.
7.1hang (Mert sok hangszóróm van, )
Sata3
USB3+sok usb mert rengeteget használok.
És most kivételesen szeretném azt az int. vga-t is mert elég nehéz vga-t váltani fejleszteni ha kiveszed a gépedből a karidat eladod majd nincs mivel nézelődni másik után stb..A 1150-es foglalat pedig szerintem olyan újításokat hozott magával amit én biztosan nem használok ki tehát az hogy reggel felkelek gép bekapcs hardver hirdetések üzlet majd játék majd játék majd nézelődök este pedig film és ennyi.
Pár programot kipróbálok+szerkesztek valamit ha éppen kell és kész.
És a proci terén is elég kevés a választék sőt mi több K.Drágának bizonyul a bolt ilyen szempontból.
Szóval sovány zséből szerintem maradok 1155,i3-al vagy i5-el használtan és Az alaplapot pedig a tanácsok meglátások és az én elvárásaim szerint választok.
köszönöm szépen még jöhetnek a tapasztalatok!!. -
béke
aktív tag
Sziasztok egy gyors infót kérnék Asrock lapok terén Típus megjelöléssel mert szeretnék Intelre váltani.
És a Keretem pedig maximum. 18-21K-ig terjed.
Két típus között döntök az Asrock és Asus azért kérdezném mert a mostani Asrock 970Ex3 AM3-as lapom nem váltz be nem nyerte el a tetszésemet, az intelnél mi a helyzet?
melyik típus érné meg és miért? köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest