- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
válasz
bluekoli #3191 üzenetére
azért nem ment fel a bios mert neked B75M-GL R2.0 és ott csak1.20 bios ver van
-
-
bluekoli
tag
válasz
bluekoli #3190 üzenetére
Na szóval, az 1.3-as BIOS-t nem tudtam felrakni, mert hiába másoltam fel a pendrivera, valamiért azt írta a BIOS-ban az Instant Flash, hogy "no image found". Igen, a pendrive FAT32-re van formázva.
A BIOS-ban a frissítésre vonatkozó másik opció, amikor ő tölti le a BIOS-t az internetről viszont működött, ez azonban legfrissebb BIOS-ként csak az 1.2-t találta meg. Erre sikeresen frissült a rendszer, a helyzet viszont változatlan.
Lehetséges, hogy tönkrement a hangkártya az alaplapon? Most már teljesen tanácstalan vagyok... -
Kernel
nagyúr
válasz
bluekoli #3013 üzenetére
2. Consumer Infrared Module
3. Kell.
4. IME: számítógép távoli menedzselése hálózatról, bekapcsolás stb. nem kell. Viszont a telepítése nélkül lesz egy sárga felkiáltójel az Eszközkezelőben.
5. Én nem használom.
6. Intel Smart Connect Felejthető.8. USB akkutöltés készenléti állapotban is.
10. IRST: HDD gyorsítása egy SSD részének vagy egészének gyorsítótárként történő felhasználásával, kötelezően RAID konfigurációban. Mára túlhaladott, mert aki SSD-t vásárol, inkább arra telepíti az egész Windowst. Szerintem inkább az SSD kezdeti korszakában lehetett ez még érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest