- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Esetleg még kipróbálhatod a RAM-okat egyesével a többi slotban is. Jó lenne megnézni más gépben működnek-e a RAM-ok, ill. a te alaplapodban más RAM-ok működnek-e (biztos van ismerősöd akinek DDR3-as RAM-jai vannak a gépében). Clear CMOS-t ne (csak) elemmel hanem jumperrel resetelj, az alaplap kézikönyvében benne van hol található az alaplapon és melyik állásban van reseten. Ha így sincs semmi, akkor javaslom mégegyszer nézd végig alaposan minden tápcsatit rádugtál-e a kellő helyekre (egyszer én is bosszankodtam 10 percig egy portalanítás után, mert nem adott képet a VGA, aztán rájöttem hogy elfelejtettem visszadugni a 6 pines tápkábeleit). Ha tutira klappol minden a szerelésben akkor vidd vissza gariztatni az alaplapot (és a RAM-okat is, hátha csak azokkal nyűgös).
-
Coolmat
őstag
Clear CMOS jumperrel resetelj, ha utána sincs kép akkor pedig vedd ki a memóriamodulokat és csak az egyiket tedd bele az első slotba, ha azzal sem megy akkor a másikat, ha úgysem akkor vagy döglött a lap, vagy nem szereti a RAM-jaidat.
Szerk: csak akkor csipog ha kötsz az alaplapra speakert (kis csipogót):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest