- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
válasz
Victoryus #4820 üzenetére
Hát esetleg az R9 280 ehet többet, már 2 táp csati is kell neki. Mivel a biosom nem áll át defaultra így akkor nem az elemmel lesz a gond. Win frissítés ki van kapcsolva. De ha az van amit mondasz, hogy átállt IDE-re attól függetlenül még be kéne jönnie az Asrock feliratnak meg be kéne tudnom lépni a biosba nem? És csak utána írna hibaüzenetet, hogy nem tud bootolni. Na nálam még ez se történik meg, teljesen fekete a kép csak pörögnek a ventik.
Csak a tápra tudok gyanakodni, viszont nem tudok most hirtelen senki ismerőst aki tudna kölcsön adni. :S
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 990FX Extreme3 lapom ami kb 1 hónapja azt csinálja, hogy nem akar elsőre bebootolni. Benyomom a gépet felpörögnek a ventik, a vinyók, de sötét marad a kijelző, semmi sem történik. Ha resetet nyomok szintúgy semmi. Ha pedig hosszan tartva a pwr gombot kinyomom a gépet majd kb 5 másodperc múlva vissza akkor egyből bebootol, de kiírja, hogy gáz volt az előző indításnál stb stb és simán indul a windows. Nem tudom visszavezetni semmire a problémát. Egyik napról a másikra kezdte el. A következő konfig van rajta: AMD 8320, R9 280, 8gb gskill, samsung ssd, WD HDD és egy sima dvd író. Talán a leggyengébb láncszem a 470W -os Thermaltake tápom ami kb már 6-7 éves. Nagyon jó kis táp, soha semmi bajom nem volt vele, de én arra gyanakszom, hogy ez már kevés. Esetleg bárkinek vmi ötlete, hogy miért csinálhatja? Szerencsére még garis a lap, de mivel másodikra mindig elindul így nem tudom, hogy gariztatnák-e, plusz ha kipróbálják és éppen elindulna akkor meg hülyének néznének.
-
Ideg
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #4399 üzenetére
Ezzel kezdtem, hogy végignyálaztam a biost.
Ilyen beállítást továbbra sem találtam ahol be lehet lőni, hogy milyen csati van rajta. Ha esetleg egy képpel megtudod mutatni annak örülnék.
Amúgy azért fura, hogy állítgatnom kell, mert az előző cooler ami ezen a lapon volt egy Arctic Freezer 7 volt amihez hozzá sem kellett nyúlni, működött a szabályozás beállítások nélkül is. Hogy miért azt nem tudom.
@Tito30:
Köszi a tippet ezt most be is lőttem.
Ha jól értem tehát speed1-en a leglassabb fordulaton megy és ahogy eléri az 50°-ot úgy szépen lassan elkezdi adagolni a sebességet? Vagy 50°-on egyből max fordulatszámra ugrik?
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Most újítottam be egy alaplapot, procit, cpu coolert és összeszerelés után arra lettem figyelmes, hogy a cpu cooler max fordulatszámon pörög az első bekapcsolás óta. Asrock 990fx extreme 3-as lapom van és egy Sycthe Ashura coolerem van rajta. Tuti jó helyre dugtam a dugóját a lapon mert a biosban is látom mint cpu cooler, hogy 1500-on pörög. Elvileg hőre kellene szabályoznia a sebességet ugye, de itt ez most nem történik meg. :S Tuti, hogy nem azért pörög mert melegedne a cpu. Üresjáratban is maxon pörög. Esetleg valakinek lenne valami ötlete hogyan lehetne rábírni a rendes működésre?
Üdv,
Ideg
-
Ideg
aktív tag
válasz
Pancsermeste #4164 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát a 970 Ext3-ban ha cf-et szeretnék akkor a második slot sávszélessége már csak 4x-es? A 990 ext3 -ban pedig az első kettő x16-os?
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis kérdéssel fordulnék a veterán ASRock tulajokhoz, illetve mindenki máshoz is.
Most akarok új lapot venni, de nem tudok dönteni.
Amiket kinéztem: 970 Extreme 3, 970 Extreme 3 R2.0, 970 Extreme 4, illetve 990FX Extreme 3. Az egyik kérdésem az lenne, hogy megéri-e a 970 Extreme3-ból az r2.0-s? Mennyivel tud többet mint a sima extreme3? Igazándiból játékra szeretném használni, de mivel nem vagyok hardcore gamer ezért nem is gondolkozom olyan izmosabb, drágább lapokban.
Másik kérdés, hogy megéri-e az a pár ezer ft különbség a 990-esért?
A válaszokat előre is köszi.
Üdv,
Ideg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest