- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De, akkor el kéne felejtsen minden beállítást, dátumot, időt. Nekem htpc-ben merült le, és csak minden 2. próbálkozásra indult, és mindig kiírta, hogy új processzor, dátum/idő visszaállt kb 2010-re.
Ehhez hasonlót, amit írtál, az asztali gépem csinált párszor. A biosban valamiért visszaállt ide-re ahci-ről, és onnantól ugye nem bootolt. Bios resetet kapott, és mindent újra beállítva utána működött. De ezt többször is eljátszotta. Azt még mindig nem értem, hogy egy win7 frissítés hatására hogyan csesződött el a bios. (legalábbis szerintem az volt a gond) Mondjuk nálad más lehet, mert azt írtad neked elindul második próbálkozásra. Esetleg egy kölcsön táppal...Nekem 970ext3 alaplap, Phenom II x4 + R9 270 van, 2 vinyóval, 500W-os táppal. Szerintem a tiéd se fogyaszt többet, el kéne a tápodnak bírni.
-
-
Tito30
tag
Figyu én jártam úgy (akkor még a Titan Fenrir hűtőm volt),hogy szerelgettem a masinát a ventilátor dugót elfelejtettem rádugni,a Prime 95 dolgoztatja a gépet valamiért sürgősen el kellett mennem itthonról. 1 óra múlva hazaértem gondoltam ránézek a gépre,megláttam,hogy a ventilátor nem forog rátettem a kezem a hűtőre,az megégette a kezem olyan forró volt. Na bakker
gondoltam megfőztem a procit 1hetes sem volt a 8120fx,és képzeld egy reset,és ezt használom azóta is. semmi baja sem lett
-
Tito30
tag
Szia.
Nos nekem egy Asrock Fatal1ty Professional van de nálam például így néz ki a venti szabályzás, próbáld ki hátha segít.
1; Biosz belépés ezen belül H / W Monitor fül alatt,Cpu Fan 1&2 setting, itt ugye alap beállítás a Full On, ide katt,lehetőségek közül kiválasztod az Automatic Mode alkalmazást,alatta lesz,hogy Target fan speed. Itt is az alap beállítás fan speed9,ezt állítsd át fan speed1 re.Innen fog majd emelkedni a venti fordulata automatikusan ahogy a rendszer igényli.A cpu targetet hagyhatod 50ˇc-on ha azt eléri bekapcsol az automata szabályzás amit beállítottál. Remélem tudtam segíteni -
_DiEGO_
őstag
Mondjuk ahhoz BIOS-t bekell lőni / hangolni , hogy az úgy is működjön ahogy szeretnéd .... NEM alapértelmezett beállítás az a funkció sem ...
Szóval BIOS beállítás .Elvileg hőre kellene szabályoznia a sebességet ugye, de itt ez most nem történik meg. :S Tuti, hogy nem azért pörög mert melegedne a cpu. Üresjáratban is maxon pörög.
Azt is kilehet választani hogy milyen cooler van rácsatizva ! 3pin vagy 4pin - ezt is bekell állítanod .
-
Pancsermeste
őstag
Az R2.0 az amolyan "ráncfelvarrás" - azt hiszem új Etron USB3 chip-et kapott, így a hátsó két csatin kívül a lapon is van header a front csatlakozáshoz, ezen kívül sztem semmi... vagyis kis költségcsökkentés is be szokott játszani ilyenkor (kevésbé minőségi anyagok, felesleges sallangok, csicsa eltávolítás az olcsóság jegyében)
Ext4 felesleges, 3 db PCIE x16 van rajta 3-Way CF-hez, de a sávszél ekkor csökken.
Ha CF-ben gondolkozol, akkor inkább a 990FX.
Tehát, ha nem lesz CF, akkor 970Ext3, ha kell +2db USB3, akkor az R2.0.
De ha erősen tuningolni is szeretnél, akkor egyik se jó választás.
Ha se tuning, se CF, se +USB3, akkor a legolcsóbbat válaszd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest