Hirdetés
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Az Oppo Watch X3 különleges szíjjal érkezik a Find N6 mellé
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Csak neked, csak most elárulom, hogy az OFP és az ARMA a legjobb játék amivel valaha játszottam pc-n, és képzeld eddig mindegyik részét megrendeltem, így én eredeti példányokkal büszkélkedhetek és a mai napig nem bántam meg hogy pénzt adtam érte. Úgyhogy nekem az "original games do not fade" nem ismerős.
Az OFP-nél még annyira nem volt jellemző, de az ARMA megjelenése után mondhatni hónapokig nem volt normális patch, bugos volt néhány dolog, majd egyre jobb lett a játékélmény. Soha nem mondtam hogy szar, gondolom ez a te bölcs agyszüleményed. Az viszont biztos, hogy pl: az OFP a megjelenését követően az akkori gépeken (Thoroughbred/Barton prociknál és configoknál) nem volt pörgős a játék, főleg hogyha pl. FDF vagy RHS modot pakoltál fel. Majd pár év múlva jobb procik, jobb cuccok és láss csodát a magas FPS-en is frankón lehetett nyomni coop-ban.
Több küldetést is készítettem/készítettünk editorban, csapatunkkal scripteket írtunk és 15-20-an nyomtuk ezeket és más (pl: egyik kedvencem Bravo6) pályákat hajnalokon át a szervereken, de a küldetésszerkesztés lehet neked nem mond semmit prof.
Azt meg hogy te mivel játszál: a fantáziádra bízom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest