- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
A progival kapcsolatban lenne egy kérdésem, mégpedig:
Mire szolgál a finger server funkció, amit a free verzióben ki sem lehet kapcsolni (79-es port)
Se a program dokumentációjában, se a neten nem találtam épkzláb rövid magyarázatot erre vonatkozólag.
Előre is 10x! -
karib
addikt
Ebben a témában asszem valami hasonlóról van szó, bár nem olvastam, csak nagy vonalakban:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=37028&arc=f -
Geller
tag
Akinek van tapasztalata ezzel a kis progival kapcsolatban, az megoszthatna velem. Most telepitettem, se kep se hang nem vagyok hozza. Smtp servert szeretnek sinalni, mert vodarol netezek, es az o smtp serveruk csak a sajat emiljeiket engedi ki...weben irkalni a maileket meg ugye macera. Szal ha valaki segitene ebben, megkoszonnem. Ja es kellene egy kis file is hozza, mert ugye max 120 percig megy..:-))
Udv:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest