- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Ez is redony (rojaflex csomotor), de meg a taviranyitot se tudtam szetszedni (anelkul, hogy szetbarmolnam), analog inputtal is probalkoztam, de csak ilyen wtf (elso meresben nem nyomkodtam semmit, masodikban igen) ertekeket kapok. Itt a sketch, ha esetleg kell. A vegen az lesz, hogy veszek egy taviranyitot (ha tudok) es inkabb raforrasztom az arduinot.
-
asturel
őstag
Van egy 433.92 mhz bi-direct taviranyitom, ezt szeretnem lesniffelni (majd kivaltani), vettem is egy wemos d1-et meg egy 433mhz rf trans+receivert, rc-switch+protocolanalyzer viszont egyaltalan nem erzekeli a taviranyito jelet (de a szomszedoktol vagy legalabb 6 kulonbozo protokolt kitalalt 5 perc alatt). RFControl libbel is probaltam, de azzal sem jutottam elorebb. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest