- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Ez is redony (rojaflex csomotor), de meg a taviranyitot se tudtam szetszedni (anelkul, hogy szetbarmolnam), analog inputtal is probalkoztam, de csak ilyen wtf (elso meresben nem nyomkodtam semmit, masodikban igen) ertekeket kapok. Itt a sketch, ha esetleg kell. A vegen az lesz, hogy veszek egy taviranyitot (ha tudok) es inkabb raforrasztom az arduinot.
-
asturel
őstag
Van egy 433.92 mhz bi-direct taviranyitom, ezt szeretnem lesniffelni (majd kivaltani), vettem is egy wemos d1-et meg egy 433mhz rf trans+receivert, rc-switch+protocolanalyzer viszont egyaltalan nem erzekeli a taviranyito jelet (de a szomszedoktol vagy legalabb 6 kulonbozo protokolt kitalalt 5 perc alatt). RFControl libbel is probaltam, de azzal sem jutottam elorebb. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen monitort vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Házi hangfal építés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged