Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmx
aktív tag
üdv kollegák, eljött a pillanat, hogy belevessem magam az Arduino világába.E-bayről nyugodtan rendelhetek egy starter packet?Vagy mit ajánlatok kezdésnek?
-
fmx
aktív tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Hát most ne haragudjatok ha össze vissza beszélek de egy az, hogy Arduino programozáshoz közöm sincs csak nézegetem a topikot mert hamarosan beszállok énis a dologba, a másik meg az, hogy régen volt a C programozás nálam.De ahogy így nézem ezt a kódot úgy tűnik, hogy ez a lineInput egy függvény és azt te meghívod.A helyedben írnék egy ilyet byte lineInput(char *buffer, size_t bufsize) a LEDSign.ino-ba.

-
fmx
aktív tag
üdv!
Fater mesélt erről az Arduinos dologról.Utánna néztem és elég szimpatikusnak tűnik,fater PCL programozástól kezdve a CNC programozásig úszik a témában és volt nekem egy ötletem(áramkör rajzoló autómata masina régi DVD,floppy-ból kiszedett motorokkal) és akkor említette az Arduinót.Ahogy látom a programozása C-ben történik,a C-t én elég sokáig tanultam szóval otthon vagyok benne.Eljutottunk most odáig,hogy megvesszük az első Arduinot.A kérdésem az lenne,hogy melyiket vegyük?Mivel jó belevágni a szakmába? Én ezt néztem ki de mások ajánlatára is kíváncsi vagyok.Köszönöm előre,szépnapot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7 – bajnokesélyes
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold