- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmx
aktív tag
üdv kollegák, eljött a pillanat, hogy belevessem magam az Arduino világába.E-bayről nyugodtan rendelhetek egy starter packet?Vagy mit ajánlatok kezdésnek?
-
fmx
aktív tag
válasz
LógaGéza #2970 üzenetére
Hát most ne haragudjatok ha össze vissza beszélek de egy az, hogy Arduino programozáshoz közöm sincs csak nézegetem a topikot mert hamarosan beszállok énis a dologba, a másik meg az, hogy régen volt a C programozás nálam.De ahogy így nézem ezt a kódot úgy tűnik, hogy ez a lineInput egy függvény és azt te meghívod.A helyedben írnék egy ilyet byte lineInput(char *buffer, size_t bufsize) a LEDSign.ino-ba.
-
fmx
aktív tag
üdv!
Fater mesélt erről az Arduinos dologról.Utánna néztem és elég szimpatikusnak tűnik,fater PCL programozástól kezdve a CNC programozásig úszik a témában és volt nekem egy ötletem(áramkör rajzoló autómata masina régi DVD,floppy-ból kiszedett motorokkal) és akkor említette az Arduinót.Ahogy látom a programozása C-ben történik,a C-t én elég sokáig tanultam szóval otthon vagyok benne.Eljutottunk most odáig,hogy megvesszük az első Arduinot.A kérdésem az lenne,hogy melyiket vegyük?Mivel jó belevágni a szakmába? Én ezt néztem ki de mások ajánlatára is kíváncsi vagyok.Köszönöm előre,szépnapot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 4
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest