- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebay
csendes tag
Sziasztok! Erre nincs valakinek ötlete? Köszönöm előre is!
-
sebay
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Arduino Mega 2560 és egy Nodemcu devkit v0.9 verzió. Pontosan ilyen: link
Szeretném őket együtt használni, azaz a wifi modul segítségével akarom a Mega kimeneteit vezérelni és a Megára kötött érzékelők adatait olvasni. (pl. Thingspeak-en stb)
A problémám az, hogy sehol nem találtam leírást arra, hogy ezt a modult hogyan lehet összekötni a Megával. Maga a modul működik, Arduino IDE-ből feltöltött webszerver rendben fut. AT parancsokra Arduino IDE-ből vagy Realterm-ből nézve sem reagál.
Ahogy jelenleg összekötöttem: wifi jobb alsó 3.3V és GND breadboard tápra, GND közös a Mega GND-vel. RX-TX pedig a Mega 19 és 18-as pinen.Van ötletetek arra, hogyan tudom együtt működésre bírni őket? Igazából már abban is bizonytalan lettem, hogy mely kódrészeket melyik eszköznek kellene kezelnie. Gondolom egy webszerver kellene fusson a wifi board-on, a többi a Megán...
Próbáltam az ezen az oldalon lévő kódot a Megán futtatni (ekkor töröltem a kódot a wifiről, gondoltam a Mega felépíti a kapcsolatot) de a "Module have no response" jött vissza...
Előre is köszönöm ha valaki segíteni tud!
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest