- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi linken lévő dohányzóasztalt szeretném megvalósítani. LINK
Ami elektronika kell hozzá azt már beszereztem, összekötöttem és működik is, de csak egy része. (igaz csak egy pomixity szenzort és a hozzá tartozó ledet kötöttem be)
Ami nem működik az a bluetooth -os vezérlés. Az andoridos app feltelepül, kapcsolódik is sikeresen a HC-05-ös bluetooth modulra, viszont se a reactive, se a background színeket nem állítja. Az megy csak ami a programkódban benne van alap színbeállításként az alap fényerősséggel:
// Initial background color int backR = 100; int backG = 50; int backB = 10; // Initial reactive color int reactiveR = 10; int reactiveG = 50; int reactiveB = 100; int brightness = 50; // Initial brightness
Ha manuálisan ezeket átírom szépen változik a szín is, de a BT modul akkor se állít semmit.
A projekt leírása az aurduino porgramkódja és az androidos app is innen van (a lap alján van a bluetooth-al kiegészített programkód): LINK
Tud valaki segíteni ,hogy mit ronthattam el? Elvileg minden pin csatlakozás e helyén van, már próbáltam felcserélni a HC-05ös modul TX-RX és az alaplap 53-52 es pinjeit is de semmi nem hozott változást.
Még annyi, hogy a BT modulon van egy visszajelző led, ami gyorsan villog míg nincs csatlakoztatva semmi, majd ha csatlakozott akkor néhány másodpercenként villan csak fel 2X. De mikor telefonon változtatnék színt, szeritnem akkor is kellene villogjon, de akkor nem csinál semmit....
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged