- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Szerintem is az lesz. Mondjuk Nm-re átszámolva nem annyira szemléletes, mert ki forgat egy szelepet m-es erőkarral, inkább a 10 centi az jobban elképzelhető. Viszont akkor ezek 20 dkg körüliek 10 centis erőkarral, azt érdemes lenne kimérni, hogy biztonsággal forgatja-e az adott szelepet. A később belinkelt nagyobb, az 1.8 kg 10 centin, na az már döfi, azt már nem kell mérni mert letekeri a vascsővel együtt, ha beragad.
-
Danex
addikt
A fejemben valóban egy digitális termosztátos kép volt, de alapjába véve erősek a szervók, de ezzel már szerintem mennie kell.
Fém fogaskerekek vannak benne és elég nagy a nyomaték. Videó
De mivel nem tudom mekkora erő kell a forgatásához, így sajnos ez vaktába találgatás, hogy elég-e az övé és kell-e az erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest