- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aicon
senior tag
Itt találtam egy megoldást két adó-egy vevő. Ez lehet több adó is ahogy megoldja, nem fogják egymást zavarni. Nem rossz, tesztelés alatt van.
-
bacus
őstag
sima papirbolti 160-200 g műnyomó papirt kell venni lézernyomtatóhoz. (ezt szét is vágják egy csomó boltban ha csak A0 méret van. (a fotópapir is jó, ha az lézernyomtatóhoz való, a lényeg a fényes felület)
nem fogdosod össze, kinyomtatod, a nyákot alaposan megtisztitod, akkor jó, ha a viz a felületén nem ugrik össze, hanem szétterül, majd ráforditod a papirt, és ráteszed a vasalót 5 percre a legforróbb álláson (én rá is szoktam ragasztani egy lézerbe is használható öntapadóval, hogy véletlenül se mozdulhasson el (ha van valakinek jobb ajánlottabb ragasztószalag ötlete van az jól jönne), majd még kb 5 percig a vasaló hegyével is rányomva vasalod. akkor jó, ha már átlátod a papiron a rajzot. (tele van a youtube videóval)
ha ez megvan, akkor be a vizbe és hagyd ázni.(5 perc minimum). A nagyja leázik az apraja óvatosan ledörzsölhető (esetleg sósavba lehet meriteni, de még nem próbáltam !), 0,3 mm -es vonalvastagságnál ne használj vékonyabbat, de azért ha muszáj, akkor mehet az is. Száradás után még lehet belejavitani valami maratásálló filctollal. (nekem bevállt a staedtler lumocolor, csak ajánlani tudom)
maratás, majd igény szerint kémiai ónozás. lomex.hu-nál kapható tn150 marató kiváló, hozzá a tn160 ónozó.
Pár műanyag tálra még szükség van..
-
-
stopperos
senior tag
Egy motorizált X-Y eltoló elektronikáját kell lecserélni, mert nincs meg a dokumentáció hozzá, és nem tudjuk vezérelni. Így 2 csatorna kell + oda/vissza.
Reggel megvettem kemény 300 Ft ért ezt az L293 jószágot.Most kipróbáltam 2 LED-del és nagyon jól reagál a PWM vezérlésre. Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest