Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ilyet használok ESP32-vel, ezzel a függvény könyvtárral. Nem tudom mega-val menne-e. Ahogy nézem a mintakódokat a TFT könyvtár kell meg az SPI, de az SPI az lehet szerintem mega is, lényeg a portokat kell jól bekonfigolni.
Sajnos az első kijelzőm fél év után cserés lett. Ha 27 fok körül volt a hőmérséklet, akkor csíkozott a kijelző. A második kb 3 hónap óta még jól működik.
Mindenképpen SPI-os kijelzőt javaslok az egyszerűbb összekötés és programozás miatt. Valamint ne a kijelzőt vedd meg először, hanem találj megfelelő könyvtárat és ahhoz vegyél kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Jogász topik
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold