Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
sima papirbolti 160-200 g műnyomó papirt kell venni lézernyomtatóhoz. (ezt szét is vágják egy csomó boltban ha csak A0 méret van. (a fotópapir is jó, ha az lézernyomtatóhoz való, a lényeg a fényes felület)
nem fogdosod össze, kinyomtatod, a nyákot alaposan megtisztitod, akkor jó, ha a viz a felületén nem ugrik össze, hanem szétterül, majd ráforditod a papirt, és ráteszed a vasalót 5 percre a legforróbb álláson (én rá is szoktam ragasztani egy lézerbe is használható öntapadóval, hogy véletlenül se mozdulhasson el (ha van valakinek jobb ajánlottabb ragasztószalag ötlete van az jól jönne), majd még kb 5 percig a vasaló hegyével is rányomva vasalod. akkor jó, ha már átlátod a papiron a rajzot. (tele van a youtube videóval)
ha ez megvan, akkor be a vizbe és hagyd ázni.(5 perc minimum). A nagyja leázik az apraja óvatosan ledörzsölhető (esetleg sósavba lehet meriteni, de még nem próbáltam !), 0,3 mm -es vonalvastagságnál ne használj vékonyabbat, de azért ha muszáj, akkor mehet az is. Száradás után még lehet belejavitani valami maratásálló filctollal. (nekem bevállt a staedtler lumocolor, csak ajánlani tudom)
maratás, majd igény szerint kémiai ónozás. lomex.hu-nál kapható tn150 marató kiváló, hozzá a tn160 ónozó.
Pár műanyag tálra még szükség van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PH! Darts
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M700 - i5, 8GB/120GB
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HYPERX ALLOY FPS mechanikus billentyűzet - Cherry MX RED
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold