Hirdetés
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
sima papirbolti 160-200 g műnyomó papirt kell venni lézernyomtatóhoz. (ezt szét is vágják egy csomó boltban ha csak A0 méret van. (a fotópapir is jó, ha az lézernyomtatóhoz való, a lényeg a fényes felület)
nem fogdosod össze, kinyomtatod, a nyákot alaposan megtisztitod, akkor jó, ha a viz a felületén nem ugrik össze, hanem szétterül, majd ráforditod a papirt, és ráteszed a vasalót 5 percre a legforróbb álláson (én rá is szoktam ragasztani egy lézerbe is használható öntapadóval, hogy véletlenül se mozdulhasson el (ha van valakinek jobb ajánlottabb ragasztószalag ötlete van az jól jönne), majd még kb 5 percig a vasaló hegyével is rányomva vasalod. akkor jó, ha már átlátod a papiron a rajzot. (tele van a youtube videóval)
ha ez megvan, akkor be a vizbe és hagyd ázni.(5 perc minimum). A nagyja leázik az apraja óvatosan ledörzsölhető (esetleg sósavba lehet meriteni, de még nem próbáltam !), 0,3 mm -es vonalvastagságnál ne használj vékonyabbat, de azért ha muszáj, akkor mehet az is. Száradás után még lehet belejavitani valami maratásálló filctollal. (nekem bevállt a staedtler lumocolor, csak ajánlani tudom)
maratás, majd igény szerint kémiai ónozás. lomex.hu-nál kapható tn150 marató kiváló, hozzá a tn160 ónozó.
Pár műanyag tálra még szükség van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Android Autót minden mobilra!
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó 2db Pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold