- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Így van. Én tavaly nyár óta vagyok regisztrálva, és szoktam is olvasgatni az eBay topikot itt a PH-n, úgyhogy szoktam figyelni a határidőket.
Köszi.
Más: Ez alapján a videó alapján összedobtam egy IR remote-os kapcsolást egy leddel, ahogy a videón is van, és működik is tök jól (ez majd jó lesz a szó-órámhoz fényerőállításnak, időbeállításnak, meg ami még eszembe jut
), viszont én a kondit kihagytam, nem tudom, hogy mennyire fontos. Olyat csinál, hogy valamikor kb. 10. gombnyomásra dob egy más hexa értéket, mint amit kéne, valamikor már 3.-ra. Ez betudható a kondi hiányának? Próbáltam más távirányítóval is, azzal is csinál ilyet. Másik IR vevővel nem próbáltam (nem találom, amelyiket múltkor láttam valahol, pedig van még egyem, az biztos). Kondit pl. itt sem használnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- E-roller topik
- Posta, csomagküldés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest