- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
ratkaics #7625 üzenetére
Hello,
Én ehhez hasonlót csináltam:
annyi különbséggel, hogy 4,96[sec] kel fel max 8[sec] re, mér egy BMP280 al, mér egy feszt a attiny13A majd átküldi Serial porton majd alvás. 4 - 5 havonta kell tölteni saccra 3000 mAh Lipot.
Ja a feszt egy 3V3 bucket boost csinálja : [link]
P-MosFet a ellenállás híd a fesz méréshez, és N Mosfet h a fenti fesz konverter műköni tudjon....
TP4056 protercted modul a lipo cellához....
-
vargalex
félisten
válasz
ratkaics #7625 üzenetére
Hasonló elképzeléssel valósítottam meg a low power ESP8266 alapú hőmérőt. A cél a minél alacsonyabb fogyasztás volt. Az eszköz (jelenleg 2 példányt raktam le a lakásban) egyetlen Li-Ion celláról működik, ami így 42 nap folyamatos működés után 3.8 V-on áll. A pencenkénti hőmérést figyelembe véve azt gondolom, hogy eddig elégedett lehetek. Természetesen mindenképpen beszámolok, hogy meddig bírta (az ESP8266 miatt kb. 3V-ig hagyhatom merülni).
A kódot itt találod. A DS18B20 kiolvasása egyszerűen cserélhető bármilyen másik szenzorra. -
itg
tag
válasz
ratkaics #7625 üzenetére
Üdv.
Én pont ezt csináltam néhány napja, kiindulópontnak talán ez segít:
http://magamnak.itg.hu/wemos_D1_mini_+_WeMos_DHT22_shield_post_tutorial/
Doboznak kiváló a falra szerelhető analóg telefon dugalj doboza. (nem jut eszembe a neve)
A következő projekt a kültéri mérés + napelem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest