-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
fpeter84 #7454 üzenetére
Én is gondolkodtam a deep-sleep-el megvalósított energiatakarékos hőmérő megoldasomnál, hogy a DS18B20-nak valamelyik GPIO-ról adok VCC-t, de egyrészt egyébként is minimális a fogyasztása, másrészt időm nem volt még utánaolvasni/tesztelni, hogy mennyivel kellene előbb feszt adni neki, hogy a mért érték kinyerhető legyen belőle. Ez utóbbi idő bármekkora is, sokat vesztenék azzal, hogy ezalatt nem deep sleep-ben van az ESP8266. Így én ennél a projektnél elvetettem.
Persze, ha nem a minél alacsonyabb fogyasztás a cél akkor abszolút korrekt megoldásnak érzem én is, ha az esp8266 által biztosított áramerősség elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160 / FreeSync / DCI-P3 95%
- Samsung Galaxy Watch 8 SM-L330 okosóra ajándék szövet szíjjal eladó!
- Lenovo Legion Slim 5 (16") gamer laptop makulátlan állapotban + Ajándék Logitech G502 egér!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch/Xeon W-10885M/64GB/512GB G4/Quadro RTX 4000 8GB WS tervező
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia