Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
A fesz vezérlő állítása potméterrel történik, nekem elektromos úton lenne szükségem a fordulatszám szabályozására. Bár volt olyan ötlet, hogy 3 relével 3 különböző állású fesz szabályzót kapcsolok, de ennél azt hiszem van elegánsabb megoldás is.

@gyapo11:
Az első megoldás elsőre szimpatikusnak tűnik, ahhoz van minden, de a második verzió sem tűnik túl nagy költségnek így gyors keresés alapján, így azt sem dobnám el.@tvamos:
A motor DC 12V-os, de már 5V körül képes vizet szállítani kis fordulaton (ez kellene nekem) és max kb 1A-t vesz fel. Valamikor tanultam ezekről a szűrőkről, de őszintén szólva nem sokat tudok a méretezésükről, és így neten rákeresve sem lettem jobban képben. Nagyjából milyen ellenállás-kondi párost kellene használnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold