- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
A fesz vezérlő állítása potméterrel történik, nekem elektromos úton lenne szükségem a fordulatszám szabályozására. Bár volt olyan ötlet, hogy 3 relével 3 különböző állású fesz szabályzót kapcsolok, de ennél azt hiszem van elegánsabb megoldás is.
@gyapo11:
Az első megoldás elsőre szimpatikusnak tűnik, ahhoz van minden, de a második verzió sem tűnik túl nagy költségnek így gyors keresés alapján, így azt sem dobnám el.@tvamos:
A motor DC 12V-os, de már 5V körül képes vizet szállítani kis fordulaton (ez kellene nekem) és max kb 1A-t vesz fel. Valamikor tanultam ezekről a szűrőkről, de őszintén szólva nem sokat tudok a méretezésükről, és így neten rákeresve sem lettem jobban képben. Nagyjából milyen ellenállás-kondi párost kellene használnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest