Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• World-Soft

senior tag

válasz zka67 #3870 üzenetére

Köszi szépen a sok hasznos információt.

Sajna a méreteit nem láttam sehol, mert nekem az a baj, hogy na az nincs.
    Ez a projet

Középen az a két hosszúkás az egy olyan épített egység, mely az 5V-os PWM-et feldolgozza, és a MOSFET-nen pont ugyanakkor feszültséget az PWM nélkül kis 5V-os ventijeimnek ami kell. (ha jól értettem a tevézőt :) )

Elvileg 'nincs veszteség'.
    Na most itt lehet nálam a gond, hogy ha 3V a PWM, akkor az nem biztos, hogy nem úgy fog megjelenni, hogy a vetik fel, hogy 3V kiment, és akkor igazából el sem indul a venti.
    A többi ilyen gyári egység talán tolerálná a 3V-ot is. (Talán még a DS1821+ -os hőszenzor is.)

De ha jól értelek, akkor ha csak ez a kimenetem lenne a gond, akkor akár ezt a kisebb modulnál is meg lehetne csinálni (ha ez nem férne el)?
    Mármint ezt a felhúzó ellenállást.
    Sajna én SW-ben vagyok jártas, ezrét ugye jól értem, a kimenetet rákötöm nem csak egy 5V-ot kívánó egységre, hanem az összeköttetést egy 10K-s ellenálláson keresztül az 5V-ra is rátöröm?
    És ezt csak az 5V-ot amúgy is toleráló lábakon lehet gondolom elvégezni.

Nekem FTDI232-m van a Moni Pro-hoz. Még nem is használtam.
    Nem tudom ez valamire jó -e ide.
    Most csak annyit kéne tudnom SOS-ben, hogy az egység jó lehet -e, úgy kéne kialakítani a helyét amit most kell befejeznem, mert borítani kéne már. Utána már ráérek szórakozni, kitapasztalni a lelki világát.

Új hozzászólás Aktív témák