- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555 #331 üzenetére
Tehát ha a feltételek adottak és lefutnak a parancsok, akkor utána nem futtatja többször csak figyeli a feltételeket amíg valamelyik meg nem változik?
Mert ha így van akkor az a legjobb nekem.Én azt hittem hogy újra és újra lefut és gondoltam hogy ha pont az első delay alatt változik meg az egyik feltétel akkor megvárja míg végigfut és csak utána lép a következő ciklusra, de az már nem lenne jó mert akkor a kapu még több mint egy másodpercet erőlködne.
(#332) Danex: Köszi neked is, szerintem akkor én is többre tudok majd jutni ha itt lesznek a cuccok, addig meg csak fejbe futtatom le.
Ez meg még bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Robot fűnyírók
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest