Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Igazad van, nem gondoltam végig rendesen, a tutorialban tényleg hülyeséget ábrázolnak: szembe fordítva, a tekercs felső bekötési pontja és a táp közé tette...@Danex: Szóval akkor csak azt ellenőrizd le, hogy úgy helyezkedik e el mint a #2654-ben linkelt képen
Azért láttam én már csodákat a kínai kapcsolásokban! A legutóbbi viccessel pl egy ilyen breadboard shield-en:

A reset és a másik gomb konkrétan nincsen sehová kötve, illetve ami van az marhaság: egy ellenálláson keresztül egy vak lábra (a vak lábat is hiába földelem, nincsen rá hatással az ellenállás miatt) valamint egy LED-en keresztül elmegy egy üres kondihely egyik lábára és ennyi. He?

Ennél persze vannak sokkal durvábbak is, ahol nem csak elnézett valamit a kis kínai, hanem teljesen tudatosan átverésre gyártott USB HUB-ok pl, fake (csepp) csippel, összevissza tartó vezetékezéssel, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- World of Tanks - OFF topic
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Diablo IV
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Igazad van, nem gondoltam végig rendesen, a 
ekkold