Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Az a baj hogy nem pontosan ugyan ez a tipus amit linkeltem. Ugyan azok a feszültség,teljesítmén,méret stb,csak ebben nincsen sorkapocs,csak 2kábel megy a ventilátorhoz,és van rajta egy kondi.
Most egy kicsit zavarban vagyok.Akkor most jó nekem az a dimer amiket bacus ajánlott vagy nem?
Mint ahogy irtam nem igazán vagyok elektronikából profi. NYÁKot kb 10éve martam utoljára kezdetleges módszerekkel(sósav+hiperol) akkor is csak egyszerübb 12dB-es hangváltónak valót csináltam.
Ha kapok egy pontos alkatrészlistát NYÁK tervet akkor akkor nagy esélyel meg tudom csinálni,de nem értek annyira hozzá hogy számolgassak értékeket,nem tudom milyen tranyó vagy ic pontosan mit tud,hiába nézem meg az adatlapját akkor sem értem a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- SHOKZ headsetek
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold