-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
its_grandpa #18960 üzenetére
gondolom a soros porton keresztül mert a nanónak nincs más.
Igen, usb-n keresztül küldöm az infót.
I2C kijelzőhöz a nano A4,A5 lábai kellenek, ha ezek szabadok, szerintem megoldható.
Szabadok, külön külön megy is mindegyik.Viszont a python nem tudta megnyitni a portot, ha az arduino ide nyitva volt. Emiatt a kérdés, hogy bírja-e a nano a terhelést, meg tudok e 2 sw-el is kommunikálni vele.
Aryes: Igen, ez már működik is évek óta. Viszont qnap nas-ra költöztem, és mivel van egy feles 2004 lcd gondoltam kiírtok vele pár fontosabb infót. Az új kód nem egy nagy valami [link] Ez meg a python script ami a gépen futna egy konténeren belül.
Ja, de akkor lehet az lesz 1-1 arduino nano, van is itthon több, és akkor külön az lcd miatt, meg külön egy a ledek miatt.
Igazából szeretek ilyennel szenvedni, csak tényleg úgy látom hogy 1 portot nem tud 2 sw használni. Legalább win alatt nem, lehet linux konténer alatt máshogy van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged